Onbekend Aude

Prijs € 24,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ankie Nolen

Paperback | Juli 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het departement Aude, bekend van de katharenkastelen en Carcassonne, de grootste middeleeuwse vesting van Europa, heeft nog veel meer te bieden. De natuur is overweldigend en de geschiedenis gaat terug tot de prehistorie: bezoek de oudste mens van Europa in Tautavel en dinosauriërs in Espéraza! Ook op sportief gebied is er veel te beleven: van wandelen, fietsen, skiën en speleologie tot rafting, kitesurfing en paragliding. Voor wie wil genieten van zon en zee zijn er de brede zandstranden van de Middellandse Zee, onderbroken door pittoreske vissershaventjes als Leucate en Saint-Cyprien. Daar worden in ieder restaurant dagverse vis en schaaldieren geserveerd met de heerlijk frisse Picpoul, een lokale witte wijn.Ankie Nolen is bekend van haar boeken Het land der katharen, een historische reisgids en Kruistocht tegen de katharen. Sinds 2007 woont zij in de Aude, waar zij haar bestemming heeft gevonden. Zij deelt haar kennis en ervaringen in artikelen voor tijdschriften en websites. Onbekend Aude is vooral bedoeld voor de vakantieganger die het leuk vindt om net als Ankie deel uit te maken van het dagelijks leven, dat zich hier afspeelt zonder telefoon in de hand, maar met tijd voor een praatje als je elkaar op straat tegenkomt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ankie Nolen
Uitgever
Edicola Frankrijk
ISBN
9789492920263
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Het departement Aude, bekend van de katharenkastelen en Carcassonne, de grootste middeleeuwse vesting van Europa, heeft nog veel meer te bieden. De natuur is overweldigend en de geschiedenis gaat terug tot de prehistorie: bezoek de oudste mens van Europa in Tautavel en dinosauriërs in Espéraza! Ook op sportief gebied is er veel te beleven: van wandelen, fietsen, skiën en speleologie tot rafting, kitesurfing en paragliding. Voor wie wil genieten van zon en zee zijn er de brede zandstranden van de Middellandse Zee, onderbroken door pittoreske vissershaventjes als Leucate en Saint-Cyprien. Daar worden in ieder restaurant dagverse vis en schaaldieren geserveerd met de heerlijk frisse Picpoul, een lokale witte wijn.

Ankie Nolen is bekend van haar boeken Het land der katharen, een historische reisgids en Kruistocht tegen de katharen. Sinds 2007 woont zij in de Aude, waar zij haar bestemming heeft gevonden. Zij deelt haar kennis en ervaringen in artikelen voor tijdschriften en websites.

Onbekend Aude is vooral bedoeld voor de vakantieganger die het leuk vindt om net als Ankie deel uit te maken van het dagelijks leven, dat zich hier afspeelt zonder telefoon in de hand, maar met tijd voor een praatje als je elkaar op straat tegenkomt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ankie Nolen
Uitgever
Edicola Frankrijk
ISBN
9789492920263
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99