On my way

Prijs € 10,50

Uitverkocht

Wietske-Anne de Haan, Maaike Maljaars

Hardback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een bijbelstudieboek voor jonge vrouwen (ca. 18-30 jaar) rondom vijf herkenbare thema's; God en je toekomst, zelfstandigheid, zoeken naar een levenspartner, loskomen van je ouderlijk huis en je eigen spiritualiteit.Aan de hand van verhalen uit het Oude Testament geven de jonge theologen Wietske-Anne de Haan en Maaike Maljaars handreikingen aan jonge vrouwen die willen groeien in hun geloof. De verdiepende stukken worden afgewisseld met hedendaagse verhalen, poëzie maar ook met creatieve verwerking, bespreekvragen en tips om verder te lezen. De verzorgde uitvoering en mooie vormgeving maken het boek zeer geschikt als cadeau. Een boek om zelf mee aan de slag te gaan of in een (studenten)groep. On my way is ontstaan n.a.v. het afstudeeronderzoek (CHE) van Wietske-Anne. Hieruit bleek dat jonge vrouwen behoefte hebben aan meer diepgang in bijbelstudies en lijnen willen trekken naar het leven van vandaag. Dit boek is tot stand gekomen i.s.m Thirza Wondergem, oprichter van het platform Mint voor vrouwelijke twintigers. Op dit platform komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals levenskeuzes, relaties, geloof, studie/werk, carrière en toekomstplannen. Luchtig maar tegelijkertijd recht door zee en no-nonsense. www.magazinemint.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wietske-Anne de Haan, Maaike Maljaars
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033800757
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Een bijbelstudieboek voor jonge vrouwen (ca. 18-30 jaar) rondom vijf herkenbare thema's; God en je toekomst, zelfstandigheid, zoeken naar een levenspartner, loskomen van je ouderlijk huis en je eigen spiritualiteit.

Aan de hand van verhalen uit het Oude Testament geven de jonge theologen Wietske-Anne de Haan en Maaike Maljaars handreikingen aan jonge vrouwen die willen groeien in hun geloof. De verdiepende stukken worden afgewisseld met hedendaagse verhalen, poëzie maar ook met creatieve verwerking, bespreekvragen en tips om verder te lezen. De verzorgde uitvoering en mooie vormgeving maken het boek zeer geschikt als cadeau.

Een boek om zelf mee aan de slag te gaan of in een (studenten)groep.

On my way is ontstaan n.a.v. het afstudeeronderzoek (CHE) van Wietske-Anne. Hieruit bleek dat jonge vrouwen behoefte hebben aan meer diepgang in bijbelstudies en lijnen willen trekken naar het leven van vandaag.

Dit boek is tot stand gekomen i.s.m Thirza Wondergem, oprichter van het platform Mint voor vrouwelijke twintigers. Op dit platform komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals levenskeuzes, relaties, geloof, studie/werk, carrière en toekomstplannen. Luchtig maar tegelijkertijd recht door zee en no-nonsense. www.magazinemint.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wietske-Anne de Haan, Maaike Maljaars
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033800757
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99