Omgaan met een seksueel probleem

Prijs € 46,95

Niet beschikbaar

J.J.D.M. van Lankveld

Paperback | April 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

A-ggZOMGAAN MET EEN SEKSUEEL PROBLEEMSeks gaat niet altijd vanzelf, ook niet binnen een relatie. Veel mensen lopen dan ook ergens in hun leven tegen seksuele problemen aan. Soms is er een lichamelijke oorzaak aan te wijzen, maar vaak ligt er een psychisch probleem aan ten grondslag. Ook kan er sprake zijn van een combinatie van beide.In Omgaan met een seksueel probleem worden mogelijke seksuele problemen voor mannen en vrouwen afzonderlijk op een rij gezet. Per probleem worden lichamelijke en psychische oorzaken beschreven. De auteur laat zien dat wat de een als een probleem ervaart, voor een ander aanvaardbaar kan zijn.Maar wanneer er in de praktijk weinig terechtkomt van wat je verwacht te kunnen beleven, is er sprake van een seksueel probleem.Omgaan met een seksueel probleem geeft je inzicht in je eigen seksualiteit en laat zien wat je aan seksuele problemen kunt doen. Misschien heb je genoeg aan de informatie en de praktische tips uit dit zelfhulpboek om (weer) een aanvaardbaar seksueel leven te realiseren. Voor wie toch liever een externe deskundige raadpleegt, beschrijft de auteur verschillende vormen van hulp die je bij een psycholoog-seksuoloog of een arts-seksuoloog kunt krijgen.Omgaan met een seksueel probleem vormt zo een waardevol kompas om je weg te vinden in de professionele seksuele hulpverlening.Omgaan met een seksueel probleem verschijnt in de reeks Van A tot ggZ.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.J.D.M. van Lankveld
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031350674
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
179

Beschrijving

A-ggZ
OMGAAN MET EEN SEKSUEEL PROBLEEM
Seks gaat niet altijd vanzelf, ook niet binnen een relatie. Veel mensen lopen dan ook ergens in hun leven tegen seksuele problemen aan. Soms is er een lichamelijke oorzaak aan te wijzen, maar vaak ligt er een psychisch probleem aan ten grondslag. Ook kan er sprake zijn van een combinatie van beide.
In Omgaan met een seksueel probleem worden mogelijke seksuele problemen voor mannen en vrouwen afzonderlijk op een rij gezet. Per probleem worden lichamelijke en psychische oorzaken beschreven. De auteur laat zien dat wat de een als een probleem ervaart, voor een ander aanvaardbaar kan zijn.
Maar wanneer er in de praktijk weinig terechtkomt van wat je verwacht te kunnen beleven, is er sprake van een seksueel probleem.
Omgaan met een seksueel probleem geeft je inzicht in je eigen seksualiteit en laat zien wat je aan seksuele problemen kunt doen. Misschien heb je genoeg aan de informatie en de praktische tips uit dit zelfhulpboek om (weer) een aanvaardbaar seksueel leven te realiseren. Voor wie toch liever een externe deskundige raadpleegt, beschrijft de auteur verschillende vormen van hulp die je bij een psycholoog-seksuoloog of een arts-seksuoloog kunt krijgen.
Omgaan met een seksueel probleem vormt zo een waardevol kompas om je weg te vinden in de professionele seksuele hulpverlening.
Omgaan met een seksueel probleem verschijnt in de reeks Van A tot ggZ.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.J.D.M. van Lankveld
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031350674
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
179

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99