Omgaan met de overgang

Prijs € 28,95

Niet beschikbaar

J. Kragten, Henk van der Horst

Paperback | Januari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Of vrouwen veel hinder van de overgang ondervinden hangt niet alleen samen met de mate waarin de overgangsverschijnselen zich openbaren, maar ook van andere factoren, zoals de relatie met hun partner en/of kinderen, hun werksituatie enzovoort. Alle aspecten van de overgang komen in dit boek aan de orde; ook bespreken de auteurs welke behandelingen er momenteel bestaan en welke daarvan effectief zijn.Daarnaast zijn er allerlei andere maatregelen die je kunt nemen om de overgangsklachten beter te 'verdragen'. Zorgen voor voldoende beweging en gezond eten. En vooral: je leven zo prettig mogelijk inrichten zodat je de eventuele pijntjes en ongemakken makkelijker kunt negeren. Voor extra advies is daar altijd nog de overgangsconsulent en voor steun op het psychisch vlak zijn partners, vrienden, vriendinnen en ook de psycholoog uitermate geschikt.Het boek Omgaan met de overgang is het tweede deel van de reeks Leven / Omgaan met, waarin lichamelijke aandoeningen en ziekten behandeld worden. Tevens wordt er ook aandacht gegeven aan de psychosociale aspecten daarvan. Eerder is in deze reeks de titel Leven met snurken en apneu uitgegeven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Kragten, Henk van der Horst
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031352302
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Beschrijving

Of vrouwen veel hinder van de overgang ondervinden hangt niet alleen samen met de mate waarin de overgangsverschijnselen zich openbaren, maar ook van andere factoren, zoals de relatie met hun partner en/of kinderen, hun werksituatie enzovoort. Alle aspecten van de overgang komen in dit boek aan de orde; ook bespreken de auteurs welke behandelingen er momenteel bestaan en welke daarvan effectief zijn.

Daarnaast zijn er allerlei andere maatregelen die je kunt nemen om de overgangsklachten beter te 'verdragen'. Zorgen voor voldoende beweging en gezond eten. En vooral: je leven zo prettig mogelijk inrichten zodat je de eventuele pijntjes en ongemakken makkelijker kunt negeren. Voor extra advies is daar altijd nog de overgangsconsulent en voor steun op het psychisch vlak zijn partners, vrienden, vriendinnen en ook de psycholoog uitermate geschikt.

Het boek Omgaan met de overgang is het tweede deel van de reeks Leven / Omgaan met, waarin lichamelijke aandoeningen en ziekten behandeld worden. Tevens wordt er ook aandacht gegeven aan de psychosociale aspecten daarvan. Eerder is in deze reeks de titel Leven met snurken en apneu uitgegeven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Kragten, Henk van der Horst
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031352302
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
92

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99