Oh NEE, ik ben een FTE!

waarom mensen waardevol zijn en resultaat niet en hoe je deze waarde succesvol in praktijk brengt

Prijs € 14,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

David Hulsenboom

Paperback | Juli 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Denk je dat de crisis voorbij is? Beursgenoteerde bedrijven, bankinstellingen, de zorg, het onderwijs, het politieapparaat en andere organisaties die dwangmatig zijn gericht op cijfers, efficiency en resultaat, hebben zichzelf ondermijnd en uitgehold. In tijden van ontslag heerst nog steeds een bonuscultuur. Waarom? Het rendementsdenken is de mens vergeten. Onder financiële en organisatorische druk verworden mensen tot een FTE: een fulltime equivalent, een kostenpost. Twijfel over hun waarde zet zich om in verminderde motivatie en productiviteit. Maar mensen zijn geen weg te cijferen variabelen: ze vormen de échte waarde van organisaties, waarde die zich in de praktijk bewijst. In Oh NÉÉ, ik ben een FTE! brengt David Hulsenboom, samen met co-auteur Siebe Huizinga, de essentie en samenstelling van échte waarde in beeld. Bestuurders blijken boekhouders en reorganisaties geven blijk van een gemis aan visie en realisme. Ook geeft hij de oplossing voor het terugbrengen van deze échte waarde. Waarde die wij kunnen en moeten ontwikkelen: hier, nu, proactief en vanuit onszelf! Over de schrijverDe afgelopen vijftien jaar heeft David Hulsenboom als trainer/coach en spreker rondgelopen binnen zowel corporate organisaties als in het midden- en kleinbedrijf. Juist in instabiele tijden, zo is zijn visie, heeft de mens de meeste waarde. Want de kracht van de mens zit in creativiteit, veerkracht en oplossend vermogen. Alles stroomt naar waarde - en die waarde is de mens.Dit boek maakt weer eens het verschil duidelijk tussen leiders en 'boekhouders'. Angelique de Vogel, General Manager Sales Support Organisatie KPN Zakelijke Markt

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Hulsenboom
Uitgever
Uitgeverij Kompas B.V.
ISBN
9789492107022
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Denk je dat de crisis voorbij is? Beursgenoteerde bedrijven, bankinstellingen, de zorg, het onderwijs, het politieapparaat en andere organisaties die dwangmatig zijn gericht op cijfers, efficiency en resultaat, hebben zichzelf ondermijnd en uitgehold. In tijden van ontslag heerst nog steeds een bonuscultuur. Waarom? Het rendementsdenken is de mens vergeten.
Onder financiële en organisatorische druk verworden mensen tot een FTE: een fulltime equivalent, een kostenpost. Twijfel over hun waarde zet zich om in verminderde motivatie en productiviteit. Maar mensen zijn geen weg te cijferen variabelen: ze vormen de échte waarde van organisaties, waarde die zich in de praktijk bewijst.

In Oh NÉÉ, ik ben een FTE! brengt David Hulsenboom, samen met co-auteur Siebe Huizinga, de essentie en samenstelling van échte waarde in beeld. Bestuurders blijken boekhouders en reorganisaties geven blijk van een gemis aan visie en realisme. Ook geeft hij de oplossing voor het terugbrengen van deze échte waarde. Waarde die wij kunnen en moeten ontwikkelen: hier, nu, proactief en vanuit onszelf!

Over de schrijver
De afgelopen vijftien jaar heeft David Hulsenboom als trainer/coach en spreker rondgelopen binnen zowel corporate organisaties als in het midden- en kleinbedrijf. Juist in instabiele tijden, zo is zijn visie, heeft de mens de meeste waarde. Want de kracht van de mens zit in creativiteit, veerkracht en oplossend vermogen. Alles stroomt naar waarde - en die waarde is de mens.

Dit boek maakt weer eens het verschil duidelijk tussen leiders en 'boekhouders'.
Angelique de Vogel, General Manager Sales Support Organisatie KPN Zakelijke Markt

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Hulsenboom
Uitgever
Uitgeverij Kompas B.V.
ISBN
9789492107022
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99