Oefeningen in creatief schrijven

Prijs € 16,50

Niet beschikbaar

De Hogeweg

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Oefeningen in creatief schrijven, voor beginners, gevorderden en docentenDit is een boek met praktische oefeningen die je meteen kunt gaan doen zonder je eerst door lange theoretische verhandelingen te hoeven werken. In zeven hoofdstukken komen aan bod: zintuiglijk schrijven, perspectief, personages, monoloog en dialoog, opbouw, tempo en tijd, spanning, locatie en meer. Pakkende zwart-wit foto's bij de oefeningen wakkeren je fantasie aan.Laat je door dit boek inspireren om direct met schrijven te beginnen. Schaf het aan als je iemand bent die houdt van taal, spelen met woorden en- als je wilt weten of creatief schrijven iets voor je is- als ze op school of in je omgeving zeggen dat je echt iets met je schrijven moet gaan doen- als je niet meteen naar een schrijfcursus wilt- als je in het verleden iets aan creatief schrijven hebt gedaan en weer wiltbeginnen- als je niet zo lang geleden een schrijfcursus hebt gevolgd en nu in je eentjeverder wilt schrijven maar je weet niet waarover- als je een cursus hebt gevolgd en je met een schrijfgroep op zoek bent naar oefeningen die jullie meteen kunnen gaan doen- als je een docent bent, op zoek naar verfrissende oefeningen (inclusief opbouw, tips en variaties) die je direct kunt geven in je cursus.Dé Hogeweg is docent creatief schrijven in Den Haag en omstreken. Naast het geven van cursussen en workshops schrijft ze columns, korte verhalen en artikelen voor internetsites en bladen. Zij schrijft over alles wat op haar pad komt. In de zomer gaat het vaak over de Tour de France, in de winter over schaatsen en alle seizoenen over haar volkstuin in Voorburg.In het jaar 2000 verscheen haar korte verhalen-bundel Strandstoelendans.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
De Hogeweg
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087592141
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

Oefeningen in creatief schrijven, voor beginners, gevorderden en docenten

Dit is een boek met praktische oefeningen die je meteen kunt gaan doen zonder je eerst door lange theoretische verhandelingen te hoeven werken. In zeven hoofdstukken komen aan bod: zintuiglijk schrijven, perspectief, personages, monoloog en dialoog, opbouw, tempo en tijd, spanning, locatie en meer. Pakkende zwart-wit foto's bij de oefeningen wakkeren je fantasie aan.
Laat je door dit boek inspireren om direct met schrijven te beginnen.
Schaf het aan als je iemand bent die houdt van taal, spelen met woorden en
- als je wilt weten of creatief schrijven iets voor je is
- als ze op school of in je omgeving zeggen dat je echt iets met je schrijven moet gaan doen
- als je niet meteen naar een schrijfcursus wilt
- als je in het verleden iets aan creatief schrijven hebt gedaan en weer wilt
beginnen
- als je niet zo lang geleden een schrijfcursus hebt gevolgd en nu in je eentje
verder wilt schrijven maar je weet niet waarover
- als je een cursus hebt gevolgd en je met een schrijfgroep op zoek bent naar oefeningen die jullie meteen kunnen gaan doen
- als je een docent bent, op zoek naar verfrissende oefeningen (inclusief opbouw, tips en variaties) die je direct kunt geven in je cursus.


Dé Hogeweg is docent creatief schrijven in Den Haag en omstreken.
Naast het geven van cursussen en workshops schrijft ze columns, korte verhalen en artikelen voor internetsites en bladen. Zij schrijft over alles wat op haar pad komt. In de zomer gaat het vaak over de Tour de France, in de winter over schaatsen en alle seizoenen over haar volkstuin in Voorburg.
In het jaar 2000 verscheen haar korte verhalen-bundel Strandstoelendans.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
De Hogeweg
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087592141
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99