Oefenboek: groep 7 en 8

Prijs € 24,95

Niet beschikbaar

Hardback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Citotoets Begrijpend lezen (1)Voor leerlingen in groep 7 en 8Vergroot je leesvaardigheid voor de Entree- en Citotoets. Ga met zelfvertrouwen de toetsdagen in. Deel 1 van 2De entreetoets voor groep 7 meet hoe een leerling er op dat moment voorstaat en in welke vakken de leerling nog extra bijgespijkerd moet worden. De entreetoets heeft een voorspellende waarde voor de centrale eindtoets van groep 8.De centrale eindtoets van het Cito is een belangrijk meetmoment op de basisschool. Hoewel de eindtoets niet meer bepalend is voor het schooladvies, voelt het wel prettig om een score te halen die recht doet aan wat je daadwerkelijk in huis hebt. Dat kán ook. Als je maar vol vertrouwen aan de toets begint en weet wat voor (type) vragen je kunt verwachten.Met dit oefenboek kun je goed en verantwoord oefenen voor het onderdeel begrijpend lezen en daarmee je zelfvertrouwen opvijzelen. De type teksten die in de entreetoets en de centrale eindtoets worden aangeboden, komen in dit boek uitgebreid aan bod. De manier waarop de vragen worden gesteld, is afgestemd op die van het Cito, omdat die op veel punten afwijkt van de meest gebruikte lesmethoden in het basisonderwijs.Dit boek geeft je een gedegen voorbereiding op de entreetoets en de centrale eindtoets. Zo kun je nóg meer oefenen met begrijpend lezen en je extra zeker voelen door de herhaling van stof die je al beheerst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Junior Einstein BV
ISBN
9789082357936
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Citotoets Begrijpend lezen (1)

Voor leerlingen in groep 7 en 8

Vergroot je leesvaardigheid voor de Entree- en Citotoets. Ga met zelfvertrouwen de toetsdagen in. Deel 1 van 2

De entreetoets voor groep 7 meet hoe een leerling er op dat moment voorstaat en in welke vakken de leerling nog extra bijgespijkerd moet worden. De entreetoets heeft een voorspellende waarde voor de centrale eindtoets van groep 8.

De centrale eindtoets van het Cito is een belangrijk meetmoment op de basisschool. Hoewel de eindtoets niet meer bepalend is voor het schooladvies, voelt het wel prettig om een score te halen die recht doet aan wat je daadwerkelijk in huis hebt. Dat kán ook. Als je maar vol vertrouwen aan de toets begint en weet wat voor (type) vragen je kunt verwachten.

Met dit oefenboek kun je goed en verantwoord oefenen voor het onderdeel begrijpend lezen en daarmee je zelfvertrouwen opvijzelen. De type teksten die in de entreetoets en de centrale eindtoets worden aangeboden, komen in dit boek uitgebreid aan bod. De manier waarop de vragen worden gesteld, is afgestemd op die van het Cito, omdat die op veel punten afwijkt van de meest gebruikte lesmethoden in het basisonderwijs.

Dit boek geeft je een gedegen voorbereiding op de entreetoets en de centrale eindtoets. Zo kun je nóg meer oefenen met begrijpend lezen en je extra zeker voelen door de herhaling van stof die je al beheerst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Junior Einstein BV
ISBN
9789082357936
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99