Notes 3

Prijs € 30,35

Tijdelijk niet beschikbaar

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De kunstenaar leeft van dag tot dag: vaderloos, dakloos, willoos, intuïtief en inconsequent. Elk kunstwerk is een folie, een nutteloos bouwwerk. Kunst gaat over niets: precies dat maakt kunst belangrijk en zinvol. Kunst is een nullijn. Wie de wereld wil veranderen moet haar veroveren. Q.S. Serafijn is beeldend kunstenaar, schrijver en publicist. In Notes 3 is voor het eerst zijn werk bijeengebracht. Het boek is gebaseerd op 'crowd editing'. Verschillende personen droegen aan de samenstelling bij door hun voorkeur uit te spreken voor een tekstfragment, aantekening, column, blogfragment of archiefbeeld, aangevuld met beelden en projecten. Op uitnodiging hebben zes auteurs teksten geschreven over thema's die aan het werk van Serafijn gerelateerd zijn: Dirk van Weelden analyseert Serafijn en diens eigenzinnige omgang met kunst en werkelijkheid, Anna Tilroe reflecteert op het begrip engagement, Harry Starren schrijft over modern mecenaat, Ragna Siguroardottir over de relatie tussen tekst en beeld, Ruud Kaulingfreks over het hybride karakter dat soms aan kunstenaars en kunstwerken kleeft en Siebe Thissen over de attitude van de burger waar het kunst in de openbare ruimte betreft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Post Editions
ISBN
9789460830532
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

De kunstenaar leeft van dag tot dag: vaderloos, dakloos, willoos, intuïtief en inconsequent. Elk kunstwerk is een folie, een nutteloos bouwwerk. Kunst gaat over niets: precies dat maakt kunst belangrijk en zinvol. Kunst is een nullijn. Wie de wereld wil veranderen moet haar veroveren.

Q.S. Serafijn is beeldend kunstenaar, schrijver en publicist. In Notes 3 is voor het eerst zijn werk bijeengebracht. Het boek is gebaseerd op 'crowd editing'. Verschillende personen droegen aan de samenstelling bij door hun voorkeur uit te spreken voor een tekstfragment, aantekening, column, blogfragment of archiefbeeld, aangevuld met beelden en projecten.
Op uitnodiging hebben zes auteurs teksten geschreven over thema's die aan het werk van Serafijn gerelateerd zijn: Dirk van Weelden analyseert Serafijn en diens eigenzinnige omgang met kunst en werkelijkheid, Anna Tilroe reflecteert op het begrip engagement, Harry Starren schrijft over modern mecenaat, Ragna Siguroardottir over de relatie tussen tekst en beeld, Ruud Kaulingfreks over het hybride karakter dat soms aan kunstenaars en kunstwerken kleeft en Siebe Thissen over de attitude van de burger waar het kunst in de openbare ruimte betreft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Post Editions
ISBN
9789460830532
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99