Noord-Vietnam

Avontuurlijk en cultureel

Prijs € 24,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Melanie van Leeuwen, Linde Verbaas

Paperback | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vietnam, het land dat jarenlang werd gescheiden op de zeventiende breedtegraad. Waar het prachtige, avontuurlijke noorden nog maar haast is beïnvloed door de westerse wereld. De hoofdstad Hanoi wordt niet voor niets de laatste oorspronkelijke Aziatische stad genoemd. Noord-Vietnam kent adembenemende natuur en landschappen, van karst steenbergen in het noordelijkste puntje, tot de grootste grot ter wereld in het smalste gedeelte van het land. Het stuk land waar de communistische beweging onder leiding van Ho Chi Minh is begonnen, biedt meer dan alleen historische verhalen over bezetting en oorlog. Zoals op cultureel gebied: keizerlijke families, die nog geen honderd jaar geleden regeerden vanuit de Verboden Stad of de vele etnische groepen die vandaag de dag ouderwets leven, maar wel met smartphone en scooter. Noord-Vietnam biedt je een onvergetelijke, avontuurlijke en culturele reis.Melanie van Leeuwen en Linde Verbaas hebben in 2017 alles opgezegd om te gaan reizen en locatieonafhankelijk te werken. Deze twee digital nomads hebben samen een productiebedrijf, genaamd Pocket Productions, en creëren content in de vorm van tekst, foto en video. Voor Vietnam hebben zij drie maanden de tijd genomen en dit was ook nodig om alles te kunnen doen en te beleven in dit veelzijdige land.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Melanie van Leeuwen, Linde Verbaas
Uitgever
Edicola Azie
ISBN
9789492920287
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Vietnam, het land dat jarenlang werd gescheiden op de zeventiende breedtegraad. Waar het prachtige, avontuurlijke noorden nog maar haast is beïnvloed door de westerse wereld. De hoofdstad Hanoi wordt niet voor niets de laatste oorspronkelijke Aziatische stad genoemd.

Noord-Vietnam kent adembenemende natuur en landschappen, van karst steenbergen in het noordelijkste puntje, tot de grootste grot ter wereld in het smalste gedeelte van het land. Het stuk land waar de communistische beweging onder leiding van Ho Chi Minh is begonnen, biedt meer dan alleen historische verhalen over bezetting en oorlog. Zoals op cultureel gebied: keizerlijke families, die nog geen honderd jaar geleden regeerden vanuit de Verboden Stad of de vele etnische groepen die vandaag de dag ouderwets leven, maar wel met smartphone en scooter. Noord-Vietnam biedt je een onvergetelijke, avontuurlijke en culturele reis.

Melanie van Leeuwen en Linde Verbaas hebben in 2017 alles opgezegd om te gaan reizen en locatieonafhankelijk te werken. Deze twee digital nomads hebben samen een productiebedrijf, genaamd Pocket Productions, en creëren content in de vorm van tekst, foto en video. Voor Vietnam hebben zij drie maanden de tijd genomen en dit was ook nodig om alles te kunnen doen en te beleven in dit veelzijdige land.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Melanie van Leeuwen, Linde Verbaas
Uitgever
Edicola Azie
ISBN
9789492920287
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99