NodeJS

Prijs € 26,99

Uitverkocht

Peter Kassenaar

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Node.js is een runtime-omgeving waarop u JavaScript-applicaties ontwikkelt en draait. In tegenstelling tot andere JavaScript-toepassingen worden Node.js-applicaties echter niet gedraaid in de browser, maar op de server. Node.js maakt gebruik van een non-blocking en event-driven architectuur, waardoor u erg snelle en schaalbare applicaties kunt schrijven. In Web Development Library - Node.js leert u hoe het platform wordt ingezet voor het maken van websites en -servers. U leert hoe u eigen modules schrijft en werkt met bekende NPM-modules zodat u niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. U werkt met bekende tools als Express (webservers) en MongoDB (databases). Na het bestuderen van dit boek bent u in staat om zelf applicaties op de MEAN-stack (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) te schrijven. Tot de behandelde onderwerpen behoren: *Kennismaken met Node.js en een ontwikkelomgeving inrichten *Een eerste Node-project maken en opslaan als module *Werken met NPM-modules en packages *Node.js core modules en applicaties 'from scratch' schrijven *Webapplicaties maken met Express *Data verwerken met MongoDB en Mongoose *Node.js deployment naar Microsoft Azure en Heroku Meer informatie en downloads vindt u op www.webdevelopmentlibrary.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Kassenaar
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059408371
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Node.js is een runtime-omgeving waarop u JavaScript-applicaties ontwikkelt en draait. In tegenstelling tot andere JavaScript-toepassingen worden Node.js-applicaties echter niet gedraaid in de browser, maar op de server. Node.js maakt gebruik van een non-blocking en event-driven architectuur, waardoor u erg snelle en schaalbare applicaties kunt schrijven.




In Web Development Library - Node.js leert u hoe het platform wordt ingezet voor het maken van websites en -servers. U leert hoe u eigen modules schrijft en werkt met bekende NPM-modules zodat u niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. U werkt met bekende tools als Express (webservers) en MongoDB (databases). Na het bestuderen van dit boek bent u in staat om zelf applicaties op de MEAN-stack (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) te schrijven. Tot de behandelde onderwerpen behoren:


*Kennismaken met Node.js en een ontwikkelomgeving inrichten
*Een eerste Node-project maken en opslaan als module
*Werken met NPM-modules en packages
*Node.js core modules en applicaties 'from scratch' schrijven
*Webapplicaties maken met Express
*Data verwerken met MongoDB en Mongoose
*Node.js deployment naar Microsoft Azure en Heroku



Meer informatie en downloads vindt u op www.webdevelopmentlibrary.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Kassenaar
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059408371
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99