No time

verander nu, voor het klimaat alles verandert

Prijs € 23,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Naomi Klein

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Klimaatverandering is al tijden een veelbesproken onderwerp. Aan de ene kant staan milieuactivisten die de wereld proberen te waarschuwen voor de gevolgen van temperatuurstijging, terwijl aan de andere kant geluiden klinken die deze uitspraken ontkennen. Zoals in haar grote bestsellers No Logo en De shockdoctrine slaagt succesauteur en wereldberoemd activiste Naomi Klein erin ons met verbazingwekkende verhalen, gedegen onderzoek en genadeloze analyses de ogen te openen: het roer moet om. Een beter milieu begint niet uitsluitend bij jezelf - in een wereld die draait om kapitalisme moeten eerst de achterliggende sociale, economische en politieke ideologieën veranderen voordat we de natuur kunnen redden. Naomi Klein ziet klimaatverandering als katalysator voor verandering en een betere wereld.Naomi Klein (Canada, 1970) is journaliste (The Nation, The Guardian), schrijfster en boegbeeld van de andersglobalisten. Haar eerste wereldwijde bestseller was No Logo (2001). Bij De Geus verscheen in 2009 De shockdoctrine. Van dit alom geprezen boek werden wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Het werd in meer dan 30 talen vertaald.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Naomi Klein
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044533767
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Klimaatverandering is al tijden een veelbesproken onderwerp. Aan de ene kant staan milieuactivisten die de wereld proberen te waarschuwen voor de gevolgen van temperatuurstijging, terwijl aan de andere kant geluiden klinken die deze uitspraken ontkennen. Zoals in haar grote bestsellers No Logo en De shockdoctrine slaagt succesauteur en wereldberoemd activiste Naomi Klein erin ons met verbazingwekkende verhalen, gedegen onderzoek en genadeloze analyses de ogen te openen: het roer moet om. Een beter milieu begint niet uitsluitend bij jezelf - in een wereld die draait om kapitalisme moeten eerst de achterliggende sociale, economische en politieke ideologieën veranderen voordat we de natuur kunnen redden. Naomi Klein ziet klimaatverandering als katalysator voor verandering en een betere wereld.

Naomi Klein (Canada, 1970) is journaliste (The Nation, The Guardian), schrijfster en boegbeeld van de andersglobalisten. Haar eerste wereldwijde bestseller was No Logo (2001). Bij De Geus verscheen in 2009 De shockdoctrine. Van dit alom geprezen boek werden wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Het werd in meer dan 30 talen vertaald.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Naomi Klein
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044533767
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99