No mistakes

Fouten bestaan niet. Een creatief journal voor (perfecte) mensen.

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Keiko Agena

Paperback | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat als fouten niet bestaan? Als ze alleen een kans zijn op iets nieuws en onverwachts? Wat gebeurt er met je als je op een totaal andere manier naar je fouten kunt kijken? Actrice Keiko Agena, bekend als de beste vriendin van ‘Rory’ uit de favoriete serie Gilmore Girls, heeft haar sporen verdient in het improvisatietheater. Dat vormt de inspiratie voor het door haar zelf geïllustreerde journal No mistakes. Dit invulboek in de traditie van Wreck this journal daagt je uit om creatief aan de slag te gaan met jezelf. Bomvol eenvoudige oefeningen om je te inspireren, je creatieve grenzen op te zoeken en om het lef te vinden om fouten te maken. Stop met alles perfect willen doen of volmaakt willen zijn. Het zijn juist de fouten, onvolmaaktheden en rafelrandjes die jou en alles wat je creëert uniek maken. Zoek naar je eigen stem en laat die horen. No mistakes is voor iedereen die zich creatief wil ontplooien. Keiko Agena is actrice, bekend van Gilmore Girls, waar ze zeven jaar de rol van Lane Kim speelde, de beste vriendin van ‘Rory’. Naast haar tv-carrière illustreert ze en maakt ze improvisatietheater. Bij deze vorm van acteren is omgaan met het onverwachte en imperfectie een belangrijk deel van het proces.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Keiko Agena
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000362790
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Wat als fouten niet bestaan? Als ze alleen een kans zijn op iets nieuws en onverwachts? Wat gebeurt er met je als je op een totaal andere manier naar je fouten kunt kijken? Actrice Keiko Agena, bekend als de beste vriendin van ‘Rory’ uit de favoriete serie Gilmore Girls, heeft haar sporen verdient in het improvisatietheater. Dat vormt de inspiratie voor het door haar zelf geïllustreerde journal No mistakes. Dit invulboek in de traditie van Wreck this journal daagt je uit om creatief aan de slag te gaan met jezelf. Bomvol eenvoudige oefeningen om je te inspireren, je creatieve grenzen op te zoeken en om het lef te vinden om fouten te maken.

Stop met alles perfect willen doen of volmaakt willen zijn. Het zijn juist de fouten, onvolmaaktheden en rafelrandjes die jou en alles wat je creëert uniek maken. Zoek naar je eigen stem en laat die horen. No mistakes is voor iedereen die zich creatief wil ontplooien.

Keiko Agena is actrice, bekend van Gilmore Girls, waar ze zeven jaar de rol van Lane Kim speelde, de beste vriendin van ‘Rory’. Naast haar tv-carrière illustreert ze en maakt ze improvisatietheater. Bij deze vorm van acteren is omgaan met het onverwachte en imperfectie een belangrijk deel van het proces.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Keiko Agena
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000362790
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99