Nieuwe leiders van de BV Nederland

ervaringen en inzichten van 11 jonge captains of industry

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Onno Aerden

Paperback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elf bijzondere mannen en vrouwen. Ze zijn werkzaam in allerlei verschillende bedrijven en organisaties en delen één kwaliteit: ze wonnen allen een prestigieuze prijs voor 'toekomstige leiders van de BV Nederland'. Wie zijn deze jonge leiders? Wat verbindt ze? Hoe kijken ze aan tegen hun werk, hun eigen leiderschap en dat van anderen en tegen de Nederlandse politiek?Deze tweede, uitgebreide druk van het boek Nieuwe leiders van de BV Nederland biedt een ongekend inzicht in de zakelijke en persoonlijke opvattingen over leiderschap van Roy Jakobs (Philips), Pim Berendsen (Van Gansewinkel Group), Véronique Pauwels (Bain & Co.), Olaf Sleijpen (DNB), Hugo Loudon (Hertel), Conrad Keijzer (AkzoNobel), HeinSchumacher (FrieslandCampina), Dimitri de Vreeze (Koninklijke DSM, Annemarieke de Haan (Unilever), Berndt Kodden (FrieslandCampina) en Aukje Doornbos (DSM). Elk van hen geeft bovendien persoonlijke tips voor nieuw leiderschap.CEO van Carlsberg en voormalig CEO van FrieslandCampina Cees 't Hart, vicevoorzittervan de jury van de Young Captain Award, schreef een voorwoord over hetbijzondere ABC'tje - de grondstof voor het leiderschap dat hij in deze nieuwe generatietopbestuurders ontdekte.Onmisbaar voor elke manager en elke ondernemer die zich de leiderschapsstijl van de 21ste eeuw eigen wil maken.Auteur van Nieuwe leiders van de BV Nederland is Onno Aerden (Breda, 1967). Aerden is schrijver, columnist voor het Financieele Dagblad, commentator op RTL-Z, uitgever en communicatieadviseur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Onno Aerden
Uitgever
Better Life Publishers
ISBN
9789082104752
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Beschrijving

Elf bijzondere mannen en vrouwen. Ze zijn werkzaam in allerlei verschillende bedrijven en organisaties en delen één kwaliteit: ze wonnen allen een prestigieuze prijs voor 'toekomstige leiders van de BV Nederland'. Wie zijn deze jonge leiders? Wat verbindt ze? Hoe kijken ze aan tegen hun werk, hun eigen leiderschap en dat van anderen en tegen de Nederlandse politiek?

Deze tweede, uitgebreide druk van het boek Nieuwe leiders van de BV Nederland biedt een ongekend inzicht in de zakelijke en persoonlijke opvattingen over leiderschap van Roy Jakobs (Philips), Pim Berendsen (Van Gansewinkel Group), Véronique Pauwels (Bain & Co.), Olaf Sleijpen (DNB), Hugo Loudon (Hertel), Conrad Keijzer (AkzoNobel), Hein
Schumacher (FrieslandCampina), Dimitri de Vreeze (Koninklijke DSM, Annemarieke de Haan (Unilever), Berndt Kodden (FrieslandCampina) en Aukje Doornbos (DSM). Elk van hen geeft bovendien persoonlijke tips voor nieuw leiderschap.

CEO van Carlsberg en voormalig CEO van FrieslandCampina Cees 't Hart, vicevoorzitter
van de jury van de Young Captain Award, schreef een voorwoord over het
bijzondere ABC'tje - de grondstof voor het leiderschap dat hij in deze nieuwe generatie
topbestuurders ontdekte.
Onmisbaar voor elke manager en elke ondernemer die zich de leiderschapsstijl van de 21ste eeuw eigen wil maken.

Auteur van Nieuwe leiders van de BV Nederland is Onno Aerden (Breda, 1967). Aerden is schrijver, columnist voor het Financieele Dagblad, commentator op RTL-Z, uitgever en communicatieadviseur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Onno Aerden
Uitgever
Better Life Publishers
ISBN
9789082104752
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99