Nieuw zicht op huiscuspen

de astrologische huizen als bron voor bewustwording

Prijs € 16,95

Uitverkocht

D. Aukes

Paperback | November 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met Nieuw zicht op huiscuspen toont Dré Aukes aan dat de tekens op de huiscuspen belangrijke informatie oplevert bij de horoscoopduiding. Hij stelt dat een planeet in een teken bewuste behoeften laat zien, terwijl een huiscusp in een bepaald teken veeleer de onbewuste en meer subtiele drijfveren aangeeft. In het eerste deel van het boek brengt de auteur een innoverende verfijning aan met betrekking tot de duiding van elementen en kruizen. Zijn duiding van de huiscuspen in het tweede deel is eveneens nieuw. Mensen met planeten in een teken, waarbij de huiscusp in een ander teken valt, zullen bepaalde gedragingen en uitdagingen beter gaan herkennen. De lezer krijgt duidelijker verklaringen voor eigen gedrag met betrekking tot zijn levensopdrachten. Dit uitgebreide systeem maakt tevens allerlei projectiemechanismen zichtbaar. De meeste astrologen bestuderen in de geboortehoroskoop alleen de werking van aspecten tussen de planeten onderling en naar Ascendant en Midhemel. In de laatste hoofdstukken van het boek toont Dré Aukes ondubbelzinnig aan hoe verhelderend het kan werken als álle huiscuspen bij een analyse betrokken worden. Om met huiscuspen te kunnen werken is een nauwkeurige geboortetijd absoluut noodzakelijk. In het laatste hoofdstuk geeft Aukes daarom nuttige en simpele methoden om de geboortetijd te corrigeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Aukes
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677025
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Met Nieuw zicht op huiscuspen toont Dré Aukes aan dat de tekens op de huiscuspen belangrijke informatie oplevert bij de horoscoopduiding. Hij stelt dat een planeet in een teken bewuste behoeften laat zien, terwijl een huiscusp in een bepaald teken veeleer de onbewuste en meer subtiele drijfveren aangeeft.
In het eerste deel van het boek brengt de auteur een innoverende verfijning aan met betrekking tot de duiding van elementen en kruizen. Zijn duiding van de huiscuspen in het tweede deel is eveneens nieuw. Mensen met planeten in een teken, waarbij de huiscusp in een ander teken valt, zullen bepaalde gedragingen en uitdagingen beter gaan herkennen. De lezer krijgt duidelijker verklaringen voor eigen gedrag met betrekking tot zijn levensopdrachten. Dit uitgebreide systeem maakt tevens allerlei projectiemechanismen zichtbaar.
De meeste astrologen bestuderen in de geboortehoroskoop alleen de werking van aspecten tussen de planeten onderling en naar Ascendant en Midhemel. In de laatste hoofdstukken van het boek toont Dré Aukes ondubbelzinnig aan hoe verhelderend het kan werken als álle huiscuspen bij een analyse betrokken worden.
Om met huiscuspen te kunnen werken is een nauwkeurige geboortetijd absoluut noodzakelijk. In het laatste hoofdstuk geeft Aukes daarom nuttige en simpele methoden om de geboortetijd te corrigeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Aukes
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677025
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99