Nieuw Huwelijksvermogensrecht (Tekst & Toelichting)

Prijs € 53,56

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Wouter Burgerhart, Bernard Schols, Freek Schols

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met dit boekje ontsluiten de samenstellers de parlementaire geschiedenis van het nieuwe huwelijksvermogensrecht, de zogenoemde 'vierde tranche'. Het stelt de gebruiker in staat snel kennis te nemen van de achtergronden van ieder nieuw wetsartikel.Prof. mr. dr. Wouter Burgerhart is als hoogleraar met de leeropdracht Fiscale aspecten van de notariële rechtspraktijk, verbonden aan het Notarieel Instituut Groningen (NIG) van de Rijksuniversiteit Groningen, is tevens raadsheerplaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Haag en is als estate planner/notarieel juridisch adviseur verbonden aan ScholsBurgerhartSchols en aanBurgerhartVosmanshuys BV.Prof. mr. dr. Bernard Schols is oud-notaris en thans als hoogleraar Successierecht en Belastingen van rechtsverkeer verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen.Prof. mr. dr. Freek Schols is als hoogleraar Privaatrecht, in het bijzonder notarieel recht, verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Radboud Universiteit Nijmegen en als buitengewoon hoogleraar 'Familie(vermogens)recht en erfrecht' aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de University of Curaçao.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wouter Burgerhart, Bernard Schols, Freek Schols
Uitgever
Sdu Uitgevers
ISBN
9789012401609
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Met dit boekje ontsluiten de samenstellers de parlementaire geschiedenis van het nieuwe huwelijksvermogensrecht, de zogenoemde 'vierde tranche'. Het stelt de gebruiker in staat snel kennis te nemen van de achtergronden van ieder nieuw wetsartikel.

Prof. mr. dr. Wouter Burgerhart is als hoogleraar met de leeropdracht Fiscale aspecten van de notariële rechtspraktijk, verbonden aan het Notarieel Instituut Groningen (NIG) van de Rijksuniversiteit Groningen, is tevens raadsheerplaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Haag en is als estate planner/notarieel juridisch adviseur verbonden aan ScholsBurgerhartSchols en aan
BurgerhartVosmanshuys BV.

Prof. mr. dr. Bernard Schols is oud-notaris en thans als hoogleraar Successierecht en Belastingen van rechtsverkeer verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Prof. mr. dr. Freek Schols is als hoogleraar Privaatrecht, in het bijzonder notarieel recht, verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Radboud Universiteit Nijmegen en als buitengewoon hoogleraar 'Familie(vermogens)recht en erfrecht' aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de University of Curaçao.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wouter Burgerhart, Bernard Schols, Freek Schols
Uitgever
Sdu Uitgevers
ISBN
9789012401609
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99