Nieuw geluk

Prijs € 17,75

Uitverkocht

Hetty Luiten

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De 11-jarige Tijmen wordt op school gepest omdat hij geen merkkleren draagt. Als hij een folderwijkje kan krijgen, is hij dolgelukkig. Hij gaat meteen sparen voor een nieuwe broek. Of nieuwe schoenen? Of een mobiele telefoon? Dat zijn moeder weinig geld heeft begrijpt hij. Een gezin met vier kinderen is niet makkelijk. En ze hebben geen vader meer die voor hen kan zorgen, want hun vader is overleden. Tijmen mist hem en weet ook dat zijn moeder Marte haar man erg mist en is ze ongelukkig.Toch lijkt dat laatste te veranderen als ze Huib ontmoet. Een gescheiden man die ook het een en ander heeft meegemaakt. Het klikt enorm tussen Marte en Huib en ook de kinderen vinden hem leuk. Maar Tijm voelt pijn als hij Huib ziet. Hij doet hem zo aan zijn vader denken, dat hij er soms van moet huilen. Is dit nieuwe geluk dan toch niet voor hem weggelegd?Nieuw geluk is een ontroerende roman uit de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden!Hetty Luiten behoort tot de 100 meest uitgeleende auteurs !!!De pers over Hetty Luiten:“Reeël, boeiend, eigentijds, realistisch en soms ontroerend. Herkenbare situaties en personages. Spreekt veel vrouwelijke lezers van alle leeftijden aan.”(Marian Verstappen voor Biblion)De pers over Over schoolliefdes en zo…:“Eigentijdse familieroman, die subtiel inspeelt op recente trends .”(Daniela Koeleman voor Biblion)De pers over Je blijft altijd welkom:“Mooi verhaal…personages met fijnzinnige details. Romantisch, spannend én dramatisch. …Zeer herkenbaar. Eenvoudige, vlotte stijl is voor een breed publiek dat realistische familiebelevenissen verkiest”.(Patricia Moons voor Biblion)De pers over Op eigen benen:“Goed uitgewerkt…Populaire auteur is er opnieuw in geslaagd een positief verhaal te schrijven dat je achter elkaar uitleest en dat een goed gevoel geeft”. (H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hetty Luiten
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086601318
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
237

Beschrijving

De 11-jarige Tijmen wordt op school gepest omdat hij geen merkkleren draagt. Als hij een folderwijkje kan krijgen, is hij dolgelukkig. Hij gaat meteen sparen voor een nieuwe broek. Of nieuwe schoenen? Of een mobiele telefoon? Dat zijn moeder weinig geld heeft begrijpt hij. Een gezin met vier kinderen is niet makkelijk. En ze hebben geen vader meer die voor hen kan zorgen, want hun vader is overleden. Tijmen mist hem en weet ook dat zijn moeder Marte haar man erg mist en is ze ongelukkig.
Toch lijkt dat laatste te veranderen als ze Huib ontmoet. Een gescheiden man die ook het een en ander heeft meegemaakt. Het klikt enorm tussen Marte en Huib en ook de kinderen vinden hem leuk. Maar Tijm voelt pijn als hij Huib ziet. Hij doet hem zo aan zijn vader denken, dat hij er soms van moet huilen. Is dit nieuwe geluk dan toch niet voor hem weggelegd?

Nieuw geluk is een ontroerende roman uit de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden!

Hetty Luiten behoort tot de 100 meest uitgeleende auteurs !!!

De pers over Hetty Luiten:
“Reeël, boeiend, eigentijds, realistisch en soms ontroerend. Herkenbare situaties en personages. Spreekt veel vrouwelijke lezers van alle leeftijden aan.”
(Marian Verstappen voor Biblion)
De pers over Over schoolliefdes en zo…:
“Eigentijdse familieroman, die subtiel inspeelt op recente trends .”(Daniela Koeleman voor Biblion)
De pers over Je blijft altijd welkom:
“Mooi verhaal…personages met fijnzinnige details. Romantisch, spannend én dramatisch. …Zeer herkenbaar. Eenvoudige, vlotte stijl is voor een breed publiek dat realistische familiebelevenissen verkiest”.(Patricia Moons voor Biblion)
De pers over Op eigen benen:
“Goed uitgewerkt…Populaire auteur is er opnieuw in geslaagd een positief verhaal te schrijven dat je achter elkaar uitleest en dat een goed gevoel geeft”. (H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)



Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hetty Luiten
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086601318
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
237

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99