Niet vanzelfsprekend

een vervolgmethode Nederlands voor anderstaligen

Prijs € 26,50

Uitverkocht

van Loo

November 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Naast de oefeningen met authentiek videomateriaal zorgt de videosoap voor iets extra. Studenten worden nieuwsgierig gemaakt en kunnen zich bovendien makkelijk met de personages identificeren. De twaalf delen van het leerboek vertrekken telkens vanuit een aflevering van de videosoap. Bekende namen uit Nederland en Vlaanderen werkten mee aan de soap: Sien Diels, Fons Fraeters, Norbert Kaart, Mieke Laureys, Hugo Metsers, Peter Schoenaerts, Bob Selderslaghs, Annie Van Avermaet, Herman van Baar, ... De lesmethode: De 25ste eeuw. De mensen spreken niet meer zo goed Nederlands als vroeger. Dat moet veranderen. Daarom stuurt de president drie mensen naar het verleden. Hun opdracht: taal verzamelen in de 21ste eeuw. Dat is het begin van een spannend en niet zo vanzelfsprekend verhaal... Niet Vanzelfsprekend is een lesmethode Nederlands voor volwassenen die al een basiskennis van de taal hebben. De methode brengt de student op een intermediair niveau, het zogenaamde drempelniveau. De volledige leergang bestaat uit een leerboek, een hulpboek, een video en een cd. Niet Vanzelfsprekend is zowel geschikt voor zelfstudie als voor gebruik in de klas. De methode is aangepast aan alle leerstijlen en bevat veel 'authentiek materiaal ': teksten uit kranten en tijdschriften, en fragmenten uit radio- en tv-programma 's. Niet Vanzelfsprekend bouwt qua taalaanbod voort op Vanzelfsprekend (Rita Devos en Han Fraeters, Acco, 1996), maar kan onafhankelijk daarvan gebruikt worden. Studenten die met een andere basismethode Nederlands hebben geleerd, kunnen zonder enig probleem naar deze lesmethode overschakelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
van Loo
Uitgever
Acco, Uitgeverij
ISBN
9789033454325
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Naast de oefeningen met authentiek videomateriaal zorgt de videosoap voor iets extra. Studenten worden nieuwsgierig gemaakt en kunnen zich bovendien makkelijk met de personages identificeren. De twaalf delen van het leerboek vertrekken telkens vanuit een aflevering van de videosoap. Bekende namen uit Nederland en Vlaanderen werkten mee aan de soap: Sien Diels, Fons Fraeters, Norbert Kaart, Mieke Laureys, Hugo Metsers, Peter Schoenaerts, Bob Selderslaghs, Annie Van Avermaet, Herman van Baar, ... De lesmethode: De 25ste eeuw. De mensen spreken niet meer zo goed Nederlands als vroeger. Dat moet veranderen. Daarom stuurt de president drie mensen naar het verleden. Hun opdracht: taal verzamelen in de 21ste eeuw. Dat is het begin van een spannend en niet zo vanzelfsprekend verhaal...

Niet Vanzelfsprekend is een lesmethode Nederlands voor volwassenen die al een basiskennis van de taal hebben. De methode brengt de student op een intermediair niveau, het zogenaamde drempelniveau. De volledige leergang bestaat uit een leerboek, een hulpboek, een video en een cd. Niet Vanzelfsprekend is zowel geschikt voor zelfstudie als voor gebruik in de klas. De methode is aangepast aan alle leerstijlen en bevat veel 'authentiek materiaal ': teksten uit kranten en tijdschriften, en fragmenten uit radio- en tv-programma 's. Niet Vanzelfsprekend bouwt qua taalaanbod voort op Vanzelfsprekend (Rita Devos en Han Fraeters, Acco, 1996), maar kan onafhankelijk daarvan gebruikt worden. Studenten die met een andere basismethode Nederlands hebben geleerd, kunnen zonder enig probleem naar deze lesmethode overschakelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
van Loo
Uitgever
Acco, Uitgeverij
ISBN
9789033454325
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99