Niet perfect, toch content

wat mensen kunnen leren va n andere dieren

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Meredith Van Overloop

Paperback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niet perfect, toch content is een boek dat je niet moet lezen. Want je moét al zoveel. Heb je ook het gevoel dat je zoveel ballen in de lucht houdt? Wil je graag dat àlles perfect is? En word je daar soms niet heel erg moe van? Meredith en haar 23 dieren nodigen je uit om opnieuw te leven volgens onze instincten, op het ritme van de seizoenen, puur, en met een mildere, meer aanvaardende blik.Met een knipoog laat Meredith je anders kijken naar onze dagelijkse problemen en levensvragen. De natuur en de dieren tonen ons dat het leven bestaat uit afwisselende periodes: van versnellen en vertragen, van opbouwen en tot rust komen, van loslaten en opnieuw beginnen.'In onze eindeloze zoektocht naar geluk, vind ik het interessant om te denken dat ons bewustzijn en de mogelijkheid om dagelijks tientallen keuzes te maken, ons soms eerder in de weg staan dan dat ze ons werkelijk verder helpen. Ik kijk soms naar mijn hond en wou dat ik - al was het maar voor een minuutje - op die manier in het moment kon leven en tevreden kon zijn met wat er op dat moment rond mij "is". Leuk dat Meredith dit voor mij wil uitvissen.'- Sarah Bettens, K's Choice'Erg verfrissend en out of the box. Dit boek zal veel mensen aanspreken.'- Wouter Torfs, CEO Schoenen TorfsNa een carrière van twintig jaar in de human resources business richtte Meredith Van Overloop (voormalige zangeres van Pop In Wonderland) in 2009 het bedrijf Triangis op. Zij en haar collega's coachen mensen op hetvlak van welzijn op het werk, communicatie, leiderschap & teamdynamiek. Naast de klassieke coachingmethodieken zet Triangis paarden in als onderdeel van ontwikkelingstrajecten, omdat dieren ons een prima spiegel voorhouden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Meredith Van Overloop
Uitgever
Witsand Uitgevers bvba
ISBN
9789492011152
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Niet perfect, toch content is een boek dat je niet moet lezen. Want je moét al zoveel. Heb je ook het gevoel dat je zoveel ballen in de lucht houdt? Wil je graag dat àlles perfect is? En word je daar soms niet heel erg moe van? Meredith en haar 23 dieren nodigen je uit om opnieuw te leven volgens onze instincten, op het ritme van de seizoenen, puur, en met een mildere, meer aanvaardende blik.
Met een knipoog laat Meredith je anders kijken naar onze dagelijkse problemen en levensvragen. De natuur en de dieren tonen ons dat het leven bestaat uit afwisselende periodes: van versnellen en vertragen, van opbouwen en tot rust komen, van loslaten en opnieuw beginnen.

'In onze eindeloze zoektocht naar geluk, vind ik het interessant om te denken dat ons bewustzijn en de mogelijkheid om dagelijks tientallen keuzes te maken, ons soms eerder in de weg staan dan dat ze ons werkelijk verder helpen. Ik kijk soms naar mijn hond en wou dat ik - al was het maar voor een minuutje - op die manier in het moment kon leven en tevreden kon zijn met wat er op dat moment rond mij "is". Leuk dat Meredith dit voor mij wil uitvissen.'
- Sarah Bettens, K's Choice

'Erg verfrissend en out of the box. Dit boek zal veel mensen aanspreken.'
- Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs

Na een carrière van twintig jaar in de human resources business richtte Meredith Van Overloop (voormalige zangeres van Pop In Wonderland) in 2009 het bedrijf Triangis op. Zij en haar collega's coachen mensen op het
vlak van welzijn op het werk, communicatie, leiderschap & teamdynamiek. Naast de klassieke coachingmethodieken zet Triangis paarden in als onderdeel van ontwikkelingstrajecten, omdat dieren ons een prima spiegel voorhouden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Meredith Van Overloop
Uitgever
Witsand Uitgevers bvba
ISBN
9789492011152
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99