Niet hier

Het complete verhaal

Prijs € 17,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Derk Bolt

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Hij stopt, pakt een pistool uit z'n broeksband en richt op ons. We schreeuwen om het hardst "No, no, no!" Ik hoop vurig dat hij niet durft te schieten of dat op z'n minst de kogels hun doel zullen missen. Maar er klinkt geen schot. Alleen m'n hart bonkt oorverdovend.'Voor zijn zoektochten voor SPOORLOOS komt Derk Bolt al bijna 25 jaar in Colombia. Was dat vroeger nog een gevaarlijk land met oorlogen tussen drugsbaronnen, guerrilla's en paramilitairen, tegenwoordig is het er grotendeels veilig. Een feest om naartoe te gaan zelfs, want de natuur is schitterend en de mensen zijn opvallend aardig. In juni 2017 gaat het dan toch nog mis. In een achtergebleven gebied in het noorden van Colombia worden Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender van de weg gehaald door een gewapende guerrilla. Ze moeten hun spullen inleveren en worden te voet meegenomen naar het onherbergzame gebied van de cocaïneboeren. Er volgt een spannende week in gevangenschap, vol onzekerheid of ze het er wel levend vanaf zullen brengen én of de buitenwereld wel doorheeft dat ze zijn ontvoerd. Humor en zorgen over thuis houden de mannen op de been, zéker tijdens de extreem zware jungletochten, die hun overigens nog bijna fataal worden. In ONTVOERD beschrijft Derk Bolt op zijn geheel eigen, ironische wijze wat hem deze week is overkomen en hoe hij het heeft beleefd. Het waargebeurde verhaal laat zich lezen als een avonturenroman.Derk Bolt (1955) is journalist en televisiemaker. Sinds 1995 reist hij over de wereld voor het KRO-programma SPOORLOOS. Voor de KRO Gids en de Wegener Dagbladen schreef hij daar jarenlang een veelgelezen column over. Hij publiceerde zijn beste reisverhalen in ALTIJD ERGENS ANDERS en GROETEN UIT VERWEGGISTAN.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Derk Bolt
Uitgever
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789462970885
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

'Hij stopt, pakt een pistool uit z'n broeksband en richt op ons. We schreeuwen om het hardst "No, no, no!" Ik hoop vurig dat hij niet durft te schieten of dat op z'n minst de kogels hun doel zullen missen. Maar er klinkt geen schot. Alleen m'n hart bonkt oorverdovend.'

Voor zijn zoektochten voor SPOORLOOS komt Derk Bolt al bijna 25 jaar in Colombia. Was dat vroeger nog een gevaarlijk land met oorlogen tussen drugsbaronnen, guerrilla's en paramilitairen, tegenwoordig is het er grotendeels veilig. Een feest om naartoe te gaan zelfs, want de natuur is schitterend en de mensen zijn opvallend aardig.
In juni 2017 gaat het dan toch nog mis. In een achtergebleven gebied in het noorden van Colombia worden Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender van de weg gehaald door een gewapende guerrilla. Ze moeten hun spullen inleveren en worden te voet meegenomen naar het onherbergzame gebied van de cocaïneboeren. Er volgt een spannende week in gevangenschap, vol onzekerheid of ze het er wel levend vanaf zullen brengen én of de buitenwereld wel doorheeft dat ze zijn ontvoerd. Humor en zorgen over thuis houden de mannen op de been, zéker tijdens de extreem zware jungletochten, die hun overigens nog bijna fataal worden.
In ONTVOERD beschrijft Derk Bolt op zijn geheel eigen, ironische wijze wat hem deze week is overkomen en hoe hij het heeft beleefd. Het waargebeurde verhaal laat zich lezen als een avonturenroman.

Derk Bolt (1955) is journalist en televisiemaker. Sinds 1995 reist hij over de wereld voor het KRO-programma SPOORLOOS. Voor de KRO Gids en de Wegener Dagbladen schreef hij daar jarenlang een veelgelezen column over. Hij publiceerde zijn beste reisverhalen in ALTIJD ERGENS ANDERS en GROETEN UIT VERWEGGISTAN.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Derk Bolt
Uitgever
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789462970885
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99