Nevermoor - Morrigan Crow en het Wondergenootschap - dyslexie uitgave

dyslexie uitgave

Prijs € 28,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Jessica Townsend

Paperback | Januari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Morrigan Crow is vervloekt. Ze wordt beschuldigd van allerlei rampen en is gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag. Maar vlak voordat de klok twaalf slaat op haar laatste avond en de Meute van Rook en Schaduw haar komt ophalen, wordt ze gered door de zonderlinge Jupiter Noord.Hij neemt haar mee naar een nieuwe, wonderlijke wereld: Nevermoor. Het enige wat Morrigan moet doen om daar te mogen blijven is lid worden van het exclusieve Wondergenootschap. Maar dan moet ze wel eerst vier onmogelijke proeven doorstaan en bewijzen dat ze een uniek talent heeft (wat ze niet heeft). Kan ze het Wondergenootschap ervan overtuigen dat ze thuishoort in deze magische wereld, voordat de Meute van Rook en Schaduw haar alsnog te pakken krijgt?Jessica Townsend is Australische, maar woonde een paar jaar in Londen, de stad die haar inspireerde voor het schrijven van Nevermoor. Ze werkte eerder als copywriter en als redacteur bij een wildlifemagazine voor kinderen van Steve Irwins Australia Zoo. Jessica is gek op het openbaar vervoer, oude steden, hotels, kerstmis, operazangers, Halloween, geheime genoot­schappen en gigantische katten - die allemaal op een of andere manier in Nevermoor terecht zijn gekomen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jessica Townsend
Uitgever
Uitgeverij Dyslexion
ISBN
9789463243247
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2019
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
342

Beschrijving

Morrigan Crow is vervloekt. Ze wordt beschuldigd van allerlei rampen en is gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag. Maar vlak voordat de klok twaalf slaat op haar laatste avond en de Meute van Rook en Schaduw haar komt ophalen, wordt ze gered door de zonderlinge Jupiter Noord.
Hij neemt haar mee naar een nieuwe, wonderlijke wereld: Nevermoor.
Het enige wat Morrigan moet doen om daar te mogen blijven is lid worden van het exclusieve Wondergenootschap.
Maar dan moet ze wel eerst vier onmogelijke proeven doorstaan en bewijzen dat ze een uniek talent heeft (wat ze niet heeft). Kan ze het Wondergenootschap ervan overtuigen dat ze thuishoort in deze magische wereld, voordat de Meute van Rook en Schaduw haar alsnog te pakken krijgt?

Jessica Townsend is Australische, maar woonde een paar jaar in Londen, de stad die haar inspireerde voor het schrijven
van Nevermoor. Ze werkte eerder als copywriter en als redacteur bij een wildlifemagazine voor kinderen van Steve Irwins Australia Zoo. Jessica is gek op het openbaar vervoer, oude steden, hotels, kerstmis, operazangers, Halloween, geheime genoot­schappen en gigantische katten - die allemaal op een of andere manier in Nevermoor terecht zijn gekomen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jessica Townsend
Uitgever
Uitgeverij Dyslexion
ISBN
9789463243247
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2019
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
342

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99