Nefratete

priesteres in Atlantis

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

J. Bouwsma

Paperback | Juli 1997 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een heerlijke, spannende roman met een boodschap! Dit boek is de herinnering aan een leven waarin de auteur priesteres was in Atlantis. Haar gids heeft het verloop van dit vorige leven doorgegeven met de boodschap dat het een boek moest worden. Hierdoor werd de basis gelegd voor de transformatie van de problemen van de auteur in dit huidige leven. Deze problemen zijn herkenbaar in de levens van vele mensen. In romanvorm geschreven is dit een verhaal met diepe spirituele wijsheden en lessen die voor iedereen van toepassing zijn. Het is een boek om meerdere malen te lezen en van te genieten. De auteur zal geen geschiedkundig of wetenschappelijk bewijs leveren dat Atlantis heeft bestaan. Ze wil inzicht geven in de bedoeling van het leven: dat niets zonder reden gebeurt, dat de mens zijn/haar eigen werkelijkheid schept. Hij trekt de dingen naar zich toe door de vibraties die hij uitstraalt. Het boek maakt duidelijk hoe angst overwonnen kan worden door liefde en hoe het ontbreken van liefde de mens een speelbal maakt van lagere vibraties. Het beschrijft hoe ieder mens als afgezant van de ziel een taak heeft te volbrengen op aarde en hoe hij - als hij daarvoor openstaat - voortdurend geleid, beschermd en aangemoedigd wordt. De herinnering aan de liefde en de eenheid uit de hogere dimensies waar onze ziel zijn woonplaats heeft, kan als baken dienen in onze zoektocht naar de ware liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Bouwsma
Uitgever
Bet-Huen Books
ISBN
9789075636130
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1997
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
406

Beschrijving

Een heerlijke, spannende roman met een boodschap!

Dit boek is de herinnering aan een leven waarin de auteur priesteres was in Atlantis. Haar gids heeft het verloop van dit vorige leven doorgegeven met de boodschap dat het een boek moest worden. Hierdoor werd de basis gelegd voor de transformatie van de problemen van de auteur in dit huidige leven. Deze problemen zijn herkenbaar in de levens van vele mensen.

In romanvorm geschreven is dit een verhaal met diepe spirituele wijsheden en lessen die voor iedereen van toepassing zijn. Het is een boek om meerdere malen te lezen en van te genieten.

De auteur zal geen geschiedkundig of wetenschappelijk bewijs leveren dat Atlantis heeft bestaan. Ze wil inzicht geven in de bedoeling van het leven: dat niets zonder reden gebeurt, dat de mens zijn/haar eigen werkelijkheid schept. Hij trekt de dingen naar zich toe door de vibraties die hij uitstraalt. Het boek maakt duidelijk hoe angst overwonnen kan worden door liefde en hoe het ontbreken van liefde de mens een speelbal maakt van lagere vibraties. Het beschrijft hoe ieder mens als afgezant van de ziel een taak heeft te volbrengen op aarde en hoe hij - als hij daarvoor openstaat - voortdurend geleid, beschermd en aangemoedigd wordt. De herinnering aan de liefde en de eenheid uit de hogere dimensies waar onze ziel zijn woonplaats heeft, kan als baken dienen in onze zoektocht naar de ware liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Bouwsma
Uitgever
Bet-Huen Books
ISBN
9789075636130
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1997
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
406

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99