Nederlands voor Buitenlanders

Prijs € 34,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Foekje Reitsma

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een absolute aanrader voor buitenlanders die langere tijd in Nederland verblijven en die willen inburgeren. Geschikt voor sprekers van het Arabisch, Turks, Spaans, Engels, Frans en Duits.Buitenlanders die Nederlands willen leren - bijvoorbeeld in het kader van de inburgering - kunnen dat snel en efficiënt doen met deze didactisch opgezette taaltraining. Het lesmateriaal is zeer toegankelijk, er is geen voorkennis nodig en u raakt snel vertrouwd met het Nederlands in zijn gesproken vorm.De taaltraining bestaat uit een geïllustreerd boek met 18 lessen en een audio-cd met dialogen in het Nederlands.U luistert naar de levendige Nederlandse dialogen op de cd en leest tegelijk mee met de tekst in het boek. Daarna luistert u weer naar de dialogen zonder met de tekst mee te lezen. U kunt de dialogen begrijpen met behulp van de woordenlijst waarin de vertaling van de Nederlandse woorden in zes talen wordt gegeven: Engels, Frans, Duits, Spaans, Turks en Arabisch. Daarna maakt u de oefeningen en als u alles begrepen heeft, gaat u naar de volgende les. Binnen enkele weken heeft u zo al aardig wat Nederlands geleerd en bovendien al flink wat opgestoken van de Nederlandse cultuur.De taaltraining is geschikt voor individuele studie, maar is ook uitstekend te gebruiken voor lessen in groepsverband.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Foekje Reitsma
Uitgever
Prisma
ISBN
9789049107123
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
279

Beschrijving

Een absolute aanrader voor buitenlanders die langere tijd in Nederland verblijven en die willen inburgeren. Geschikt voor sprekers van het Arabisch, Turks, Spaans, Engels, Frans en Duits.

Buitenlanders die Nederlands willen leren - bijvoorbeeld in het kader van de inburgering - kunnen dat snel en efficiënt doen met deze didactisch opgezette taaltraining. Het lesmateriaal is zeer toegankelijk, er is geen voorkennis nodig en u raakt snel vertrouwd met het Nederlands in zijn gesproken vorm.

De taaltraining bestaat uit een geïllustreerd boek met 18 lessen en een audio-cd met dialogen in het Nederlands.
U luistert naar de levendige Nederlandse dialogen op de cd en leest tegelijk mee met de tekst in het boek. Daarna luistert u weer naar de dialogen zonder met de tekst mee te lezen. U kunt de dialogen begrijpen met behulp van de woordenlijst waarin de vertaling van de Nederlandse woorden in zes talen wordt gegeven: Engels, Frans, Duits, Spaans, Turks en Arabisch. Daarna maakt u de oefeningen en als u alles begrepen heeft, gaat u naar de volgende les. Binnen enkele weken heeft u zo al aardig wat Nederlands geleerd en bovendien al flink wat opgestoken van de Nederlandse cultuur.

De taaltraining is geschikt voor individuele studie, maar is ook uitstekend te gebruiken voor lessen in groepsverband.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Foekje Reitsma
Uitgever
Prisma
ISBN
9789049107123
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
279

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99