Nederlands in beeld

cursus Nederlands voor het gealfabetiseerde anderstaligen

Prijs € 45,00

Niet beschikbaar

Bondi Sciarone

Paperback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nederlands in beeld is een gloednieuwe NT2-methode. De methode vult het bekende gat tussen een alfabetiseringsmethode en een reguliere NT2-methode voor laagopgeleiden. In deze methode wordt de woordenschat opgebouwd met behulp van beelden in kleur. Stap voor stap worden de beelden woorden, de woorden zinnen en de zinnen teksten. Hiermee staat niets de minder studievaardige cursist meer in de weg om Nederlands te leren.Er zijn ca. 20 lessen bestaande uit meerdere teksten, rijk geïllustreerd. Elke les bevat een oefeningen en een klein beetje grammatica.Begin- en eindniveau0=>A1. Nederlands in beeld is bedoeld voor anderstaligen met alleen basisschool of analfabeten die net gealfabetiseerd zijn. Laagopgeleide cursisten hebben een docent nodig die hen motiveert, steunt, helpt en conversatie oefent. De lessen van Nederlands in beeld kunnen cursisten wel zelfstandig doorlopen, dankzij de strakke opbouw en de ondersteunende beelden.Over de auteurBondi Sciarone is de grondlegger van de Delftse methode. Hij is een expert op het gebied van effectief taal leren. Hij is auteur van Nederlands voor buitenlanders, Basiscursus 1 en 2 en De Delftse grammatica.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bondi Sciarone
Uitgever
Boom
ISBN
9789085067214
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Beschrijving

Nederlands in beeld is een gloednieuwe NT2-methode. De methode vult het bekende gat tussen een alfabetiseringsmethode en een reguliere NT2-methode voor laagopgeleiden. In deze methode wordt de woordenschat opgebouwd met behulp van beelden in kleur. Stap voor stap worden de beelden woorden, de woorden zinnen en de zinnen teksten. Hiermee staat niets de minder studievaardige cursist meer in de weg om Nederlands te leren.

Er zijn ca. 20 lessen bestaande uit meerdere teksten, rijk geïllustreerd. Elke les bevat een oefeningen en een klein beetje grammatica.


Begin- en eindniveau
0=>A1. Nederlands in beeld is bedoeld voor anderstaligen met alleen basisschool of analfabeten die net gealfabetiseerd zijn. Laagopgeleide cursisten hebben een docent nodig die hen motiveert, steunt, helpt en conversatie oefent. De lessen van Nederlands in beeld kunnen cursisten wel zelfstandig doorlopen, dankzij de strakke opbouw en de ondersteunende beelden.

Over de auteur
Bondi Sciarone is de grondlegger van de Delftse methode. Hij is een expert op het gebied van effectief taal leren. Hij is auteur van Nederlands voor buitenlanders, Basiscursus 1 en 2 en De Delftse grammatica.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bondi Sciarone
Uitgever
Boom
ISBN
9789085067214
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
148

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99