Nederlands

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van Dale Beeldwoordenboek NederlandsLeer een taal door middel van beelden! Beelden helpen enorm bij het onthouden van de woordenschat: beelden bieden je direct houvast en zijn daardoor aansprekender dan tekst alleen, ze motiveren je en maken het leren leuker (en makkelijker)!Dit Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands bestaat uit dertien thematische hoofdstukken (o.a. Thuis, Onderweg, Eten en drinken, Opleiding en beroep, Noodgevallen, Getallen en maten). Het staat vol met eenvoudige woorden die je in het dagelijks leven, op school en op vakantie tegenkomt, zoals de narcis, de racefiets en het drumstel.Bij elk plaatje staat het Nederlandse woord vermeld. Hierdoor breid je op een speelse manier je basiswoordenschat uit.* Meer dan 7.500 woorden en begrippen verbeeld in 3.000 fullcolourafbeeldingen * Met de essentiële woordenschat voor dagelijks gebruik * Geschikt voor leerlingen van de basisschool, middelbare scholieren en taalcursisten NT2 * Register: zoek een woord op in het Nederlands * Zakformaat: handig om mee te nemen!Met het verschijnen van dit Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands, bestaat deze reeks uit zes delen, namelijk: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.Wijzigen

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Van Dale
ISBN
9789460772801
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands

Leer een taal door middel van beelden!
Beelden helpen enorm bij het onthouden van de woordenschat: beelden bieden je direct houvast en zijn daardoor aansprekender dan tekst alleen, ze motiveren je en maken het leren leuker (en makkelijker)!

Dit Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands bestaat uit dertien thematische hoofdstukken (o.a. Thuis, Onderweg, Eten en drinken, Opleiding en beroep, Noodgevallen, Getallen en maten). Het staat vol met eenvoudige woorden die je in het dagelijks leven, op school en op vakantie tegenkomt, zoals de narcis, de racefiets en het drumstel.

Bij elk plaatje staat het Nederlandse woord vermeld. Hierdoor breid je op een speelse manier je basiswoordenschat uit.

* Meer dan 7.500 woorden en begrippen verbeeld in 3.000 fullcolourafbeeldingen
* Met de essentiële woordenschat voor dagelijks gebruik
* Geschikt voor leerlingen van de basisschool, middelbare scholieren en taalcursisten NT2
* Register: zoek een woord op in het Nederlands
* Zakformaat: handig om mee te nemen!

Met het verschijnen van dit Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands, bestaat deze reeks uit zes delen, namelijk: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Wijzigen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Van Dale
ISBN
9789460772801
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99