Nederland stopt ! Met roken

Prijs € 20,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Pauline Dekker, Wanda de Kanter

Paperback | Mei 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét nieuwe rookstopboek van Pauline Dekker en Wanda de Kanter verschijnt op 31 mei 2008, Wereld Rookstopdag.Dit handboek is een eye opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezond-heidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt – alle facetten van het roken komen aan de orde.Het StoppenStappenPlan helpt om goed voorbereid te gaan stoppen, onontbeerlijk voor een hoge succes-kans. Alle rookstopmethoden worden besproken: cold turkey, stoppen met en zonder begeleiding, met medicatie of nicotinevervangers. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen, belangrijk is dat de stopper zich voorbereidt, zijn motivatie ‘pakt’ en de voor hem passende manier kiest.Bekende Nederlanders vertellen over hun ervaringen met rokers, roken én met stoppen. Specialisten leggen uit waarom zij rokers motiveren om te stoppen.Nederland stopt! Met roken is hét nieuwe handboek op rookstopgebied. Het is volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar tegelijkertijd voor iedereen te begrijpen. Een must voor iedereen die wil stoppen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pauline Dekker, Wanda de Kanter
Uitgever
Poiesz Uitgevers BV
ISBN
9789072219329
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Hét nieuwe rookstopboek van Pauline Dekker en Wanda de Kanter verschijnt op 31 mei 2008, Wereld Rookstopdag.

Dit handboek is een eye opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezond-heidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt – alle facetten van het roken komen aan de orde.

Het StoppenStappenPlan helpt om goed voorbereid te gaan stoppen, onontbeerlijk voor een hoge succes-kans. Alle rookstopmethoden worden besproken: cold turkey, stoppen met en zonder begeleiding, met medicatie of nicotinevervangers. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen, belangrijk is dat de stopper zich voorbereidt, zijn motivatie ‘pakt’ en de voor hem passende manier kiest.

Bekende Nederlanders vertellen over hun ervaringen met rokers, roken én met stoppen. Specialisten leggen uit waarom zij rokers motiveren om te stoppen.

Nederland stopt! Met roken is hét nieuwe handboek op rookstopgebied. Het is volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar tegelijkertijd voor iedereen te begrijpen. Een must voor iedereen die wil stoppen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pauline Dekker, Wanda de Kanter
Uitgever
Poiesz Uitgevers BV
ISBN
9789072219329
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99