Nederland in ontwikkeling

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Leo Rademaker

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nederland in ontwikkeling biedt een elementaire en heldere oriëntatie op de ontwikkelingen van de meest belangrijke instituties van de Nederlandse samenleving. De terreinverkenningen worden afgesloten met enkele slotbeschouwingen: Nederland in internationaal verband en Nederland als veranderende, multi-etnische en typische samenleving.Deze publicatie is een sterk bekorte en geactualiseerde versie van de veel omvangrijker Schets van de Nederlandse samenleving: ontwikkelingen en actualiteit, die uitsluitend als een educatieve uitgave op de markt is gebracht.Leo Rademaker is gepromoveerd socioloog. Hij schreef en redigeerde een aantal sociologische overzichtspublicaties en publiceert de laatste jaren óók op literair-cultureel gebied, zoals: Culturele coryfeeën: een eerbetoon aan Erasmus, Eduard Douwes Dekker (Multatuli), Louis Couperus en Johan Huizinga.Deze publicatie is uitstekend geschikt voor de belangstellende leek en het vak maatschappijleer, maar ook nuttig in het kader van opleidingen waarin kennis van de ontwikkelingen van de Nederlandse samenleving vereist is, in het bijzonder de studie geschiedenis en sociologie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leo Rademaker
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789463384087
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Nederland in ontwikkeling biedt een elementaire en heldere oriëntatie op de ontwikkelingen van de meest belangrijke instituties van de Nederlandse samenleving. De terreinverkenningen worden afgesloten met enkele slotbeschouwingen: Nederland in internationaal verband en Nederland als veranderende, multi-etnische en typische samenleving.
Deze publicatie is een sterk bekorte en geactualiseerde versie van de veel omvangrijker Schets van de Nederlandse samenleving: ontwikkelingen en actualiteit, die uitsluitend als een educatieve uitgave op de markt is gebracht.



Leo Rademaker is gepromoveerd socioloog. Hij schreef en redigeerde een aantal sociologische overzichtspublicaties en publiceert de laatste jaren óók op literair-cultureel gebied, zoals: Culturele coryfeeën: een eerbetoon aan Erasmus, Eduard Douwes Dekker (Multatuli), Louis Couperus en Johan Huizinga.



Deze publicatie is uitstekend geschikt voor de belangstellende leek en het vak maatschappijleer, maar ook nuttig in het kader van opleidingen waarin kennis van de ontwikkelingen van de Nederlandse samenleving vereist is, in het bijzonder de studie geschiedenis en sociologie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leo Rademaker
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789463384087
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99