Natuur Almanak

eten uit de natuur

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Claus Meyer

Hardback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geschreven door de chef van NOMA, het beste restaurant ter wereld! Een culinaire plantengids voor liefhebbers van planten, wildplukken en voor de echte buitenkok. Wat is er lekkerder dan koken met ingrediënten uit de natuur? Vul je mand met kokkels en vogelkers, cantharellen, brandnetels en zeesla.Deze almanak beschrijft per seizoen bekende en minder bekende soorten eetbare planten, hun groeiplaatsen en de beste oogsttijd. Inclusief tips voor culinair gebruik en heerlijke recepten. Prachtig geïllustreerd.- meer dan 300 soorten eetbare planten, paddenstoelen en planten & dieren uit zee- uitgebreide soortbeschrijvingen met aandacht voor de seizoenen, groeiplaatsen en oogsttijd- 100-den tips voor culinair gebruik en meer dan 50 heerlijke lente-, zomer-, herfst- en winterrecepten- duidelijke tekeningen van de planten, rode lijst, index en plukadvies- luxe uitstraling en met leeslint Pluk Almanak is een complete 'wildplukflora' voor kenners en liefhebbers.Claus Meyer is een Deense gastronomische ondernemer met een passie voor lokale producten en natuurliefhebber first class. Meyer is de man achter Noma, nu twee keer uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Met zijn tv-programma's, het restaurant, de bakkerijen, zijn kantines, lezingen én kookboeken, is hij uitgegroeid tot een zwaargewicht in de Deense eetcultuur. Natuurgids Søren Espersen heeft al vele jaren samengewerkt met Claus Meyer en ook cursussen geleid voor Meyers Madhus.eten uit de natuur, flora, eetbare planten, wilde planten, vruchten, natuurgids, plantengids, wildplukken, wildplukboek, recepten, lekker, gezond, ecologisch, vegetarisch koken, biologisch voedsel, wildplukkookboek

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Claus Meyer
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050115490
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Beschrijving

Geschreven door de chef van NOMA, het beste restaurant ter wereld! Een culinaire plantengids voor liefhebbers van planten, wildplukken en voor de echte buitenkok. Wat is er lekkerder dan koken met ingrediënten uit de natuur? Vul je mand met kokkels en vogelkers, cantharellen, brandnetels en zeesla.

Deze almanak beschrijft per seizoen bekende en minder bekende soorten eetbare planten, hun groeiplaatsen en de beste oogsttijd. Inclusief tips voor culinair gebruik en heerlijke recepten. Prachtig geïllustreerd.

- meer dan 300 soorten eetbare planten, paddenstoelen en planten & dieren uit zee
- uitgebreide soortbeschrijvingen met aandacht voor de seizoenen, groeiplaatsen en oogsttijd
- 100-den tips voor culinair gebruik en meer dan 50 heerlijke lente-, zomer-, herfst- en winterrecepten
- duidelijke tekeningen van de planten, rode lijst, index en plukadvies
- luxe uitstraling en met leeslint

Pluk Almanak is een complete 'wildplukflora' voor kenners en liefhebbers.

Claus Meyer is een Deense gastronomische ondernemer met een passie voor lokale producten en natuurliefhebber first class. Meyer is de man achter Noma, nu twee keer uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Met zijn tv-programma's, het restaurant, de bakkerijen, zijn kantines, lezingen én kookboeken, is hij uitgegroeid tot een zwaargewicht in de Deense eetcultuur. Natuurgids Søren Espersen heeft al vele jaren samengewerkt met Claus Meyer en ook cursussen geleid voor Meyers Madhus.

eten uit de natuur, flora, eetbare planten, wilde planten, vruchten, natuurgids, plantengids, wildplukken, wildplukboek, recepten, lekker, gezond, ecologisch, vegetarisch koken, biologisch voedsel, wildplukkookboek

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Claus Meyer
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050115490
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99