Naar bedrijfsvoering met een ziel

bouwen aan een onderneming met visie

Prijs € 24,50

Uitverkocht

R. Barrett

Paperback | November 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Barrett is een internationaal zeer gewaardeerde stuwende kracht achter veranderingsprocessen in mens en bedrijf. Hij benadrukt daarbij een op normen en waarden gebaseerd leiderschap met een inspirerende bedrijfs-voering, die het grote potentieel aan creativiteit en productiviteit in de werknemer weet aan te boren. Hij toont aan dat menselijke waarden, ethiek, spiritualiteit en winst heel goed samen kunnen gaan. Hij geeft daar sprekende voorbeelden van. Barrett is idealist én realist, en heeft vanuit zijn idealen en zijn ervaring in het bedrijfsleven een model van bedrijfsvoeren ontwikkeld dat visie, maatschappelijk verantwoord ondernemen plus betrokkenheid en voldoening van de werknemer paart aan financieel succes en duurzaamheid.In dit boek legt Barrett zijn visie en aanpak uit, bezield en concreet tegelijk.Tot zijn aanpak behoort een concreet, door hem ontworpen instrumentarium waarmee bedrijven hun bedrijfscultuur kunnen doorlichten, de knelpunten en mogelijkheden effectief diagnostiseren en een passend stappen-plan opstellen, teneinde via een cultuurverandering bedrijfs-transformatie tot stand te brengen.Baanbrekend, vernieuwend, helder en stimulerend. Belangrijk voor iedereen die geïnteresseerd is in of te maken heeft met leidinggeven in bedrijven en organisaties.Richard Barrett, een voormalig functionaris bij de Wereldbank, heeft zijn eigen onderzoeksinstituut en traint mensen over de hele wereld. In Nederland neemt de belangstelling voor Barretts werk snel toe, mede door de vele activiteiten van door hem gecertificeerde trainers in ons land.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Barrett
Uitgever
Symbolon, Uitgeverij
ISBN
9789074899208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Barrett is een internationaal zeer gewaardeerde stuwende kracht achter veranderingsprocessen in mens en bedrijf. Hij benadrukt daarbij een op normen en waarden gebaseerd leiderschap met een inspirerende bedrijfs-voering, die het grote potentieel aan creativiteit en productiviteit in de werknemer weet aan te boren. Hij toont aan dat menselijke waarden, ethiek, spiritualiteit en winst heel goed samen kunnen gaan. Hij geeft daar sprekende voorbeelden van.



Barrett is idealist én realist, en heeft vanuit zijn idealen en zijn ervaring in het bedrijfsleven een model van bedrijfsvoeren ontwikkeld dat visie, maatschappelijk verantwoord ondernemen plus betrokkenheid en voldoening van de werknemer paart aan financieel succes en duurzaamheid.


In dit boek legt Barrett zijn visie en aanpak uit, bezield en concreet tegelijk.



Tot zijn aanpak behoort een concreet, door hem ontworpen instrumentarium waarmee bedrijven hun bedrijfscultuur kunnen doorlichten, de knelpunten en mogelijkheden effectief diagnostiseren en een passend stappen-plan opstellen, teneinde via een cultuurverandering bedrijfs-transformatie tot stand te brengen.



Baanbrekend, vernieuwend, helder en stimulerend. Belangrijk voor iedereen die geïnteresseerd is in of te maken heeft met leidinggeven in bedrijven en organisaties.



Richard Barrett, een voormalig functionaris bij de Wereldbank, heeft zijn eigen onderzoeksinstituut en traint mensen over de hele wereld. In Nederland neemt de belangstelling voor Barretts werk snel toe, mede door de vele activiteiten van door hem gecertificeerde trainers in ons land.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Barrett
Uitgever
Symbolon, Uitgeverij
ISBN
9789074899208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99