My world of cooking

Wereldkeuken: Een boek met eenvoudige tot toprecepten die in restaurants niet zouden misstaan. Met meer dan 480 professionele foto’s.

Prijs € 26,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Vivien de Laak

Hardback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit bijzondere kookboek helemaal gemaakt in Nederland. Vanaf het idee, de recepten, fotografie, vormgeving, afdrukken, uitgeven en distributie. In het boek zijn meer dan 480 professionele foto's van de gerechten opgenomen. Van eenvoudige recepten tot uitdagende recepten voor de wat gevorderde koks. Elk recept is uniek en de bereidingswijze wordt stap voor stap beschreven. De meeste recepten zijn authentiek en komen uit landen zoals Nederland, Indonesië, Hong Kong, Korea, Japan, Marokko, Thailand, Vietnam en China. Alle recepten zijn in Nederlands en Engels geschreven omdat dit kookboek wereldwijd te koop is in 2017. De auteur van dit kookboek, Vivien de Laak, wil via dit kookboek authentieke Nederlandse gerechten promoten ook buiten Nederland.Vivien de Laak laat u zien dat thuis koken gevarieerd en interessant kan zijn. Thuis koken is een levenslange reis voor iedereen die een liefdevolle thuiskok voor familie en vrienden wil zijn. Wees nieuwsgierig en open-minded. Misschien krijgt u een heel nieuw idee over thuis koken en wordt u uiteindelijk verrast door uw eigen, tot nu toe onbekende, talent voor koken!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vivien de Laak
Uitgever
Vivienne Studio
ISBN
9789082604405
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Dit bijzondere kookboek helemaal gemaakt in Nederland. Vanaf het idee, de recepten, fotografie, vormgeving, afdrukken, uitgeven en distributie. In het boek zijn meer dan 480 professionele foto's van de gerechten opgenomen. Van eenvoudige recepten tot uitdagende recepten voor de wat gevorderde koks. Elk recept is uniek en de bereidingswijze wordt stap voor stap beschreven. De meeste recepten zijn authentiek en komen uit landen zoals Nederland, Indonesië, Hong Kong, Korea, Japan, Marokko, Thailand, Vietnam en China. Alle recepten zijn in Nederlands en Engels geschreven omdat dit kookboek wereldwijd te koop is in 2017. De auteur van dit kookboek, Vivien de Laak, wil via dit kookboek authentieke Nederlandse gerechten promoten ook buiten Nederland.
Vivien de Laak laat u zien dat thuis koken gevarieerd en interessant kan zijn. Thuis koken is een levenslange reis voor iedereen die een liefdevolle thuiskok voor familie en vrienden wil zijn. Wees nieuwsgierig en open-minded. Misschien krijgt u een heel nieuw idee over thuis koken en wordt u uiteindelijk verrast door uw eigen, tot nu toe onbekende, talent voor koken!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vivien de Laak
Uitgever
Vivienne Studio
ISBN
9789082604405
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99