MVO en Duurzaam Ondernemen MBO 3-4

Prijs € 17,50

Uitverkocht

P. Winkler, Pierre Winkler, K. van den Herik, Klaas van den Herik

Paperback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor bedrijven is het belangrijk werknemers te hebben die zich bewust zijn van het belang van MVO en in hun eigen functioneren kunnen bijdragen aan het MVO-gehalte en het MVO-imago van het bedrijf. Kortom, werknemers moeten naast allerlei andere professionele competenties ook beschikken over MVO-competenties. MVO en Duurzaam Ondernemen is sterk competentiegericht en direct gekoppeld aan de praktijk. In elk hoofdstuk wordt duidelijk geïllustreerd hoe de zorg voor burgers en werknemers (People) en de zorg voor het milieu (Planet) samengaan met de zorg voor winst, zowel financieel als maatschappelijk (Profit). Voorafgaand aan elk hoofdstuk worden de competenties beschreven waaraan de deelnemer in dat hoofdstuk gaat werken. De vele praktijkvoorbeelden maken de stof herkenbaar en stimuleren de deelnemer om te reflecteren op zijn eigen keuzes, gedrag en verantwoordelijkheden als professionele beroepsbeoefenaar. Op de bijbehorende websites worden aanvullende vragen, opdrachten en projectopdrachten beschikbaar gesteld. Ook vindt u er checklists waarmee de deelnemer kan (laten) beoordelen of hij of zij de betreffende competenties verworven heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Winkler, Pierre Winkler, K. van den Herik, Klaas van den Herik
Uitgever
Eisma Edumedia bv
ISBN
9789087714741
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Beschrijving

Voor bedrijven is het belangrijk werknemers te hebben die zich bewust zijn van het belang van MVO en in hun eigen functioneren kunnen bijdragen aan het MVO-gehalte en het MVO-imago van het bedrijf. Kortom, werknemers moeten naast allerlei andere professionele competenties ook beschikken over MVO-competenties.

MVO en Duurzaam Ondernemen is sterk competentiegericht en direct gekoppeld aan de praktijk. In elk hoofdstuk wordt duidelijk geïllustreerd hoe de zorg voor burgers en werknemers (People) en de zorg voor het milieu (Planet) samengaan met de zorg voor winst, zowel financieel als maatschappelijk (Profit).

Voorafgaand aan elk hoofdstuk worden de competenties beschreven waaraan de deelnemer in dat hoofdstuk gaat werken. De vele praktijkvoorbeelden maken de stof herkenbaar en stimuleren de deelnemer om te reflecteren op zijn eigen keuzes, gedrag en verantwoordelijkheden als professionele beroepsbeoefenaar.

Op de bijbehorende websites worden aanvullende vragen, opdrachten en projectopdrachten beschikbaar gesteld. Ook vindt u er checklists waarmee de deelnemer kan (laten) beoordelen of hij of zij de betreffende competenties verworven heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Winkler, Pierre Winkler, K. van den Herik, Klaas van den Herik
Uitgever
Eisma Edumedia bv
ISBN
9789087714741
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99