Muziekkriebels

250 muziekactiviteiten voor kinderen van 0 tot 10 jaar

Prijs € 38,00

Tijdelijk niet beschikbaar

H. Wiechers

Paperback | April 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ga samen met de kinderen op ontdekkingsreis in de wereld van muziek. Met de 250 muziekactitivteiten uit dit boek ben je wel even onderweg, zeker als je er ook nog de speciaal gecomponeerde muziek van Erik van der Wurff bij afspeelt. De activiteiten zijn voor kinderen van 0 tot 10 jaar.Ook muzikale aspecten zoals stemexpressie, dansen en instrumentengebruik komen op een overzichtelijke en heldere manier aan de orde en verschillende thema's zoals de muziekhoek, jaargetijden en vieringen hebben een plek gekregen. In ieder hoofdstuk is een doorkijkje naar de praktijk en zijn er handige tips en leuke weetjes te vinden.Hermien Wiechers is muziekdocent en de meeste activiteiten die zij beschrijft in dit boek zijn in de praktijk onstaan; de mooiste ideeëen komen van de kinderen zelf. Aan het einde van elk hoofdstuk is daarom ruimte om de nieuwe invallen vast te leggen in eigen muziekkriebels.Van de meer dan vijftig liedjes is de melodie in een keer te downloaden onder aan deze pagina en per liedje kan de melodie afgespeeld worden; na nummer zes doorscrollen voor de overige liedjes.Een boek voor iedereen die werkt met kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Een onmisbaar handboek voor de kinderopvang, buitenschoolse opvang en basisschool.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Wiechers
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
ISBN
9789066659827
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

Ga samen met de kinderen op ontdekkingsreis in de wereld van muziek. Met de 250 muziekactitivteiten uit dit boek ben je wel even onderweg, zeker als je er ook nog de speciaal gecomponeerde muziek van Erik van der Wurff bij afspeelt. De activiteiten zijn voor kinderen van 0 tot 10 jaar.
Ook muzikale aspecten zoals stemexpressie, dansen en instrumentengebruik komen op een overzichtelijke en heldere manier aan de orde en verschillende thema's zoals de muziekhoek, jaargetijden en vieringen hebben een plek gekregen. In ieder hoofdstuk is een doorkijkje naar de praktijk en zijn er handige tips en leuke weetjes te vinden.
Hermien Wiechers is muziekdocent en de meeste activiteiten die zij beschrijft in dit boek zijn in de praktijk onstaan; de mooiste ideeëen komen van de kinderen zelf. Aan het einde van elk hoofdstuk is daarom ruimte om de nieuwe invallen vast te leggen in eigen muziekkriebels.

Van de meer dan vijftig liedjes is de melodie in een keer te downloaden onder aan deze pagina en per liedje kan de melodie afgespeeld worden; na nummer zes doorscrollen voor de overige liedjes.

Een boek voor iedereen die werkt met kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Een onmisbaar handboek voor de kinderopvang, buitenschoolse opvang en basisschool.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Wiechers
Uitgever
SWP, Uitgeverij B.V.
ISBN
9789066659827
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99