Multiple sclerose

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De informatie in dit boek is betrouwbaar. Aan het Zorgboek MS hebben veel vooraanstaande deskundigen en hun organisaties meegewerkt, waaronder de MS Vereniging Nederland. Door deze medewerking biedt het boek goede informatie: informatie waar u van op aan kunt.Door de MS staat uw leven behoorlijk op z'n kop. Naarmate beter tot u doordringt wat er aan de hand is, gaan steeds meer dingen er anders uit zien. Dingen die u vanzelfsprekend vond - sporten, werken, uitgaan, op vakantie - , zijn dat opeens niet meer. Allerlei plannen en verwachtingen moet u bijstellen. Veel mensen maken daarom na het bericht over de MS een periode vol twijfel en onzekerheid door.Goede informatie geeft houvastIn die periode kan duidelijke informatie houvast bieden. Informatie over de ziekte zelf en over de behandelingen en medicijnen. Maar ook informatie over de gevolgen van MS: voor uw dagelijkse bezigheden, voor uw werk, voor uw partner en uw kinderen, voor uw toekomstplannen. Wat zijn uw mogelijkheden, nu en in de toekomst?Dit boek is gemaakt om u antwoorden te geven op al uw vragen. Het bevat praktische informatie over talloze onderwerpen en wijst de weg naar mensen en organisaties die u kunnen helpen. Hopelijk helpt de informatie u om weer een duidelijk beeld te krijgen van uw mogelijkheden, nu en in de toekomst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Stichting September
ISBN
9789086482429
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De informatie in dit boek is betrouwbaar. Aan het Zorgboek MS hebben veel vooraanstaande deskundigen en hun organisaties meegewerkt, waaronder de MS Vereniging Nederland. Door deze medewerking biedt het boek goede informatie: informatie waar u van op aan kunt.

Door de MS staat uw leven behoorlijk op z'n kop. Naarmate beter tot u doordringt wat er aan de hand is, gaan steeds meer dingen er anders uit zien. Dingen die u vanzelfsprekend vond - sporten, werken, uitgaan, op vakantie - , zijn dat opeens niet meer. Allerlei plannen en verwachtingen moet u bijstellen. Veel mensen maken daarom na het bericht over de MS een periode vol twijfel en onzekerheid door.

Goede informatie geeft houvast
In die periode kan duidelijke informatie houvast bieden. Informatie over de ziekte zelf en over de behandelingen en medicijnen. Maar ook informatie over de gevolgen van MS: voor uw dagelijkse bezigheden, voor uw werk, voor uw partner en uw kinderen, voor uw toekomstplannen.

Wat zijn uw mogelijkheden, nu en in de toekomst?
Dit boek is gemaakt om u antwoorden te geven op al uw vragen. Het bevat praktische informatie over talloze onderwerpen en wijst de weg naar mensen en organisaties die u kunnen helpen. Hopelijk helpt de informatie u om weer een duidelijk beeld te krijgen van uw mogelijkheden, nu en in de toekomst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Stichting September
ISBN
9789086482429
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99