Motjes ontdekking

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Marion van Diemen

Hardback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Midden in een prachtige tuin vol mooie bloemen staat een groot huis. Zowel binnen als buiten is iedereen druk bezig. De tuinman knipt de heg. De jongen bekijkt de bloemen in de tuin. De schoonmaakster wast de ramen. De naaister maakt nieuwe gordijnen. De vrouw van het huis is verdiept in een boek.Op zolder is ook iemand bezig. Het is Motje. Met smaak knabbelt hij aan jurken, broeken en jassen. Hij woont al één miljoen driehonderdvijfennegentig duizend hapjes op zolder, zonder dat iemand dat weet.Op een dag wordt Motje ontdekt. Iedereen komt naar de zolder om de schade die hij heeft aangericht te bekijken. Hoe loopt dit af voor Motje?Marion van Diemen schreef een verhaal met meerdere lagen. Motjes ontdekking biedt zowel kinderen als volwassenen inspiratie bij vragen zoals: * Wat vind ik leuk om te doen? * Wat is mijn talent? * Is mijn talent zichtbaar voor anderen? * Hoe kan ik mijn talent ontwikkelen?Meer dan een prentenboek voor kinderen:"In wezen is het verhaal van Motje een 'levenspad' verhaal met een boodschap, zoals alle oude verhalen en sprookjes. Daarin loop je door een soort vaste cyclus van stappen, gaan er dingen fout en loopt het uiteindelijk anders af. Zo kun je ook naar je eigen leven kijken. Maar wat ik met Motjes verhaal visueel heb willen maken, is het bepalen van jouw eigen positie. Waar sta jij op dit moment? Ben je nog onbewust van je talent? Zit je in tweestrijd? Volg je je hart of laat je je leiden door angst? Met praten daarover kun je een heel eind komen, maar met deze beelden wordt het meteen een stuk helderder," aldus Marion van Diemen.Over de auteur:Marion van Diemen heeft een eigen praktijk als talentencoach en stoelt op 24 jaar ervaring in onder meer de jeugdhulpverlening, kinderopvang en als docente PW in Arnhem. 'Motjes ontdekking' is haar eerste boek en zal worden aangevuld met individuele coaching en groepstrainingen voor andere professionals die met deze methode willen werken. Kijk voor informatie op www.mooitalent.nlAanbevelingen:Het verhaal is mooi geschreven en heel mooi geïllustreerd - dat 'mot' je lezen!Ofkje Teekens, co-ontwerper en trainer Jong TalentenspelDit vriendelijke verhaal laat je anders kijken. Je kunt vinden 'bah wat vies' of 'hé wat mooi'.Die keuze heb je altijd, en dat leer je het liefst op jonge leeftijd. Dit boek helpt daarbij.Willem Glaudemans, auteur, trainer en ontwikkelaar van het TalentenspelKinderen hebben het nodig om met al hun bijzondere kwaliteiten en talenten zichzelf te ontdekken en te verwelkomen in onze samenleving. Ik geloof erin dat dit boek daarbij behulpzaam is.Adriaan Hoogendijk, coach en coach-opleider

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marion van Diemen
Uitgever
ACT on Virtues
ISBN
9789492094100
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
36

Beschrijving

Midden in een prachtige tuin vol mooie bloemen staat een groot huis. Zowel binnen als buiten is iedereen druk bezig. De tuinman knipt de heg. De jongen bekijkt de bloemen in de tuin. De schoonmaakster wast de ramen. De naaister maakt nieuwe gordijnen. De vrouw van het huis is verdiept in een boek.

Op zolder is ook iemand bezig. Het is Motje. Met smaak knabbelt hij aan jurken, broeken en jassen. Hij woont al één miljoen driehonderdvijfennegentig duizend hapjes op zolder, zonder dat iemand dat weet.

Op een dag wordt Motje ontdekt. Iedereen komt naar de zolder om de schade die hij heeft aangericht te bekijken. Hoe loopt dit af voor Motje?

Marion van Diemen schreef een verhaal met meerdere lagen. Motjes ontdekking biedt zowel kinderen als volwassenen inspiratie bij vragen zoals:

* Wat vind ik leuk om te doen?
* Wat is mijn talent?
* Is mijn talent zichtbaar voor anderen?
* Hoe kan ik mijn talent ontwikkelen?


Meer dan een prentenboek voor kinderen:

"In wezen is het verhaal van Motje een 'levenspad' verhaal met een boodschap, zoals alle oude verhalen en sprookjes. Daarin loop je door een soort vaste cyclus van stappen, gaan er dingen fout en loopt het uiteindelijk anders af. Zo kun je ook naar je eigen leven kijken. Maar wat ik met Motjes verhaal visueel heb willen maken, is het bepalen van jouw eigen positie. Waar sta jij op dit moment? Ben je nog onbewust van je talent? Zit je in tweestrijd? Volg je je hart of laat je je leiden door angst? Met praten daarover kun je een heel eind komen, maar met deze beelden wordt het meteen een stuk helderder," aldus Marion van Diemen.

Over de auteur:

Marion van Diemen heeft een eigen praktijk als talentencoach en stoelt op 24 jaar ervaring in onder meer de jeugdhulpverlening, kinderopvang en als docente PW in Arnhem. 'Motjes ontdekking' is haar eerste boek en zal worden aangevuld met individuele coaching en groepstrainingen voor andere professionals die met deze methode willen werken. Kijk voor informatie op www.mooitalent.nl

Aanbevelingen:

Het verhaal is mooi geschreven en heel mooi geïllustreerd - dat 'mot' je lezen!
Ofkje Teekens, co-ontwerper en trainer Jong Talentenspel

Dit vriendelijke verhaal laat je anders kijken. Je kunt vinden 'bah wat vies' of 'hé wat mooi'.Die keuze heb je altijd, en dat leer je het liefst op jonge leeftijd. Dit boek helpt daarbij.
Willem Glaudemans, auteur, trainer en ontwikkelaar van het Talentenspel

Kinderen hebben het nodig om met al hun bijzondere kwaliteiten en talenten zichzelf te ontdekken en te verwelkomen in onze samenleving. Ik geloof erin dat dit boek daarbij behulpzaam is.
Adriaan Hoogendijk, coach en coach-opleider

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marion van Diemen
Uitgever
ACT on Virtues
ISBN
9789492094100
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
36

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99