Morya wijsheid Basiswerkboek

Prijs € 24,90

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Geert Crevits

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Het echte leven ligt verweven in de dagelijkse ervaringen en de realiteit rond je. In deze realiteit ligt de sleutel om het ontwaken van de ziel in je eigen hart te bewerkstelligen. Het is dus de werkelijkheid rond je die het je zal leren, maar het is binnenin jou dat het gebeurt." Het Morya Wijsheid Basiswerkboek is een uniek werkboek door de combinatie van praktijkgerichtheid, eenvoud en diepgang. Je vindt er 52 werkpunten verdeeld over 10 onderwerpen. Elk punt bestaat uit enkele stukjes tekst uit een van de Morya Wijsheid boeken met daarbij één of meerdere vragen of opdrachten. Op deze manier leer je gericht de inzichten van Morya te begrijpen en ook echt in je leven toe te passen. De oefeningen zijn eenvoudig en haalbaar, maar toch brengen ze veel teweeg. Er is ruimte voorzien om je ondervindingen te noteren in het werkboek. Ook leuk om samen met enkele vriend(inn)en te doorlopen. Fragmenten uit het boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org . In dit Basiswerkboek wordt gewerkt rond de volgende onderwerpen: Bewust handelen Omgaan met beweging Je legt de weg niet alleen af Kracht en vreugde Onderweg naar liefde Omgaan met de wereld Omgaan met de gedachten Omgaan met de gevoelens Meditatie en concentratie Anderen loslaten

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702521
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

"Het echte leven ligt verweven in de dagelijkse ervaringen en de realiteit rond je. In deze realiteit ligt de sleutel om het ontwaken van de ziel in je eigen hart te bewerkstelligen. Het is dus de werkelijkheid rond je die het je zal leren, maar het is binnenin jou dat het gebeurt."

Het Morya Wijsheid Basiswerkboek is een uniek werkboek door de combinatie van praktijkgerichtheid, eenvoud en diepgang. Je vindt er 52 werkpunten verdeeld over 10 onderwerpen. Elk punt bestaat uit enkele stukjes tekst uit een van de Morya Wijsheid boeken met daarbij één of meerdere vragen of opdrachten. Op deze manier leer je gericht de inzichten van Morya te begrijpen en ook echt in je leven toe te passen. De oefeningen zijn eenvoudig en haalbaar, maar toch brengen ze veel teweeg.
Er is ruimte voorzien om je ondervindingen te noteren in het werkboek. Ook leuk om samen met enkele vriend(inn)en te doorlopen.

Fragmenten uit het boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .

In dit Basiswerkboek wordt gewerkt rond de volgende onderwerpen:
Bewust handelen
Omgaan met beweging
Je legt de weg niet alleen af
Kracht en vreugde
Onderweg naar liefde
Omgaan met de wereld
Omgaan met de gedachten
Omgaan met de gevoelens
Meditatie en concentratie
Anderen loslaten

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702521
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99