Morgen doe ik het nog beter

afwisselende werkvormen voor intervisie

Prijs € 28,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Peta Twijnstra

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit mooi vormgegeven praktische boek bevat meer dan 70 gevarieerde werkvormen en modellen. Bestaande vereenvoudigde modellen, aangevuld met door de auteur zelf bedachte en ontwikkelde modellen en werkvormen.Het boek wordt verkocht in Nederland en België, aan coaches, intervisiebegeleiders en docenten. Mensen bevelen het boek aan bij collega's en bij opleidingen staat het op de literatuurlijst. De modellen zijn overzichtelijk, kort en bondig beschreven zodat ze direct te gebruiken zijn en de mooie kleurrijke illustraties maken dat je zin krijgt om direct aan de slag te gaan. Het is niet meer nodig zelf naar modellen te zoeken, het is een tijdbesparend boek. De 'opwarmers' zijn kort. 'Waarom vind jij dat je dit hebt verdiend?" is een favoriete en inmiddels veel gebruikte starter en van de 25 'modellen' die in het boek staan zorgt 'roddelen' voor een mooie dynamiek. Een 'afsluiter' als 'tip of top' zorg dat zelfs de laatste minuut van een bijeenkomst goed benut wordt. Genoeg materiaal in dit boek voor afwisselende, inspirerende en leerzame intervisiebijeenkomsten, voor het coachen van mensen en bij het werken met groepen. Het artikel 'De intervisiebegeleider balanceert' (coachlinkmagazine 2016) is aan deze tweede druk toegevoegd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peta Twijnstra
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789463650373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Beschrijving

Dit mooi vormgegeven praktische boek bevat meer dan 70 gevarieerde werkvormen en modellen. Bestaande vereenvoudigde modellen, aangevuld met door de auteur zelf bedachte en ontwikkelde modellen en werkvormen.
Het boek wordt verkocht in Nederland en België, aan coaches, intervisiebegeleiders en docenten. Mensen bevelen het boek aan bij collega's en bij opleidingen staat het op de literatuurlijst.

De modellen zijn overzichtelijk, kort en bondig beschreven zodat ze direct te gebruiken zijn en de mooie kleurrijke illustraties maken dat je zin krijgt om direct aan de slag te gaan. Het is niet meer nodig zelf naar modellen te zoeken, het is een tijdbesparend boek.
De 'opwarmers' zijn kort. 'Waarom vind jij dat je dit hebt verdiend?" is een favoriete en inmiddels veel gebruikte starter en van de 25 'modellen' die in het boek staan zorgt 'roddelen' voor een mooie dynamiek. Een 'afsluiter' als 'tip of top' zorg dat zelfs de laatste minuut van een bijeenkomst goed benut wordt.

Genoeg materiaal in dit boek voor afwisselende, inspirerende en leerzame intervisiebijeenkomsten, voor het coachen van mensen en bij het werken met groepen.

Het artikel 'De intervisiebegeleider balanceert' (coachlinkmagazine 2016) is aan deze tweede druk toegevoegd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peta Twijnstra
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789463650373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99