Mopshond

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Handboek en naslagwerkDe mopshond is een echte gezelschapshond. Hij heeft een geweldig karakter. In vijf woorden is hij een 'een clown met een hart'. Hij vindt het heerlijk om overal mee naar toe te mogen. De mopshond is een rustige hond die zeker niet te hard mag worden aangepakt, maar wel consequent moet worden opgevoed.De mops knort, hij is grappig koppig, lichtgeraakt en hij is moedig. Ook is de mops een echte kindervriend en is hij - mits goed opgevoed - zeker niet agressief naar mensen of soortgenoten toe.Visite wordt meestal luidruchtig onthaald, want de mops 'waakt' wel over huis en hof. Hij is blij met alle bezoek en is altijd in voor een knuffel of een aai. Alle liefde die u uw mops geeft, krijgt u dubbel en dwars terug.In dit boek worden alle aspecten van de mopshond behandeld waarbij gedrag, opvoeding en training extra aandacht krijgen.De mopshond heeft een interessante geschiedenis, Waar hij precies vandaan komt, daar zijn de deskundigen het nog steeds niet over eens. Hij kan van Chinese herkomst zijn, maar er is ook een andere versie van de geschiedenis van de mopshond. Namelijk dat hij uit Oost-Azië komt. Later leefde de mopshond aan verschillende vorstenhoven waar hij met veldheren ten strijde trok.In Nederland werden in het begin van de vorige eeuw vele mopshonden gefokt, maar de fokkerij kwam eigenlijk pas na de Tweede Wereldoorlog serieus op gang.Naast aanschaf, voeding, verzorging, opvoeding en voortplanting vindt u in dit boek volop informatie over parasieten, rasspecifieke ziekten, gezondheid en prachtige foto's van deze bijzondere hond.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058216304
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Handboek en naslagwerk

De mopshond is een echte gezelschapshond. Hij heeft een geweldig karakter. In vijf woorden is hij een 'een clown met een hart'. Hij vindt het heerlijk om overal mee naar toe te mogen. De mopshond is een rustige hond die zeker niet te hard mag worden aangepakt, maar wel consequent moet worden opgevoed.
De mops knort, hij is grappig koppig, lichtgeraakt en hij is moedig. Ook is de mops een echte kindervriend en is hij - mits goed opgevoed - zeker niet agressief naar mensen of soortgenoten toe.
Visite wordt meestal luidruchtig onthaald, want de mops 'waakt' wel over huis en hof. Hij is blij met alle bezoek en is altijd in voor een knuffel of een aai. Alle liefde die u uw mops geeft, krijgt u dubbel en dwars terug.
In dit boek worden alle aspecten van de mopshond behandeld waarbij gedrag, opvoeding en training extra aandacht krijgen.
De mopshond heeft een interessante geschiedenis, Waar hij precies vandaan komt, daar zijn de deskundigen het nog steeds niet over eens. Hij kan van Chinese herkomst zijn, maar er is ook een andere versie van de geschiedenis van de mopshond. Namelijk dat hij uit Oost-Azië komt. Later leefde de mopshond aan verschillende vorstenhoven waar hij met veldheren ten strijde trok.
In Nederland werden in het begin van de vorige eeuw vele mopshonden gefokt, maar de fokkerij kwam eigenlijk pas na de Tweede Wereldoorlog serieus op gang.
Naast aanschaf, voeding, verzorging, opvoeding en voortplanting vindt u in dit boek volop informatie over parasieten, rasspecifieke ziekten, gezondheid en prachtige foto's van deze bijzondere hond.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058216304
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99