Moord volgens Turner (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Tim Willocks

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tim Willocks – Moord volgens Turner (Memo From Turner)‘Moord volgens Turner’ is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer. De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje zonder enig toekomstperspectief. In een land waar corruptie en machtsmisbruik overheersen, zal niemand daarnaar kraaien. Maar dat is buiten Turner gerekend, een zwarte rechercheur van onbesproken gedrag. Hij reist naar het stadje waar Margot Le Roux alles lijkt te beheersen, inclusief de politie. Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping en als de jacht op hém wordt geopend, moet hij vechten voor zijn leven. Willocks’ schrijfstijl is filmisch. Het rauwe landschap van Zuid-Afrika wordt weerspiegeld in zijn personages. Willocks snijdt maatschappelijke thema’s aan en combineert die met snelle, plotgedreven actie. Tim Willocks is behalve auteur ook psychiater, karateka en filmmaker. Van zijn hand verschenen eerder o.a. ‘De orde’ en ‘De twaalf kinderen van Parijs’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tim Willocks
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026146770
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2019
Bestandsgrootte
1292494 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
315

Beschrijving

Tim Willocks – Moord volgens Turner (Memo From Turner)‘Moord volgens Turner’ is een thriller die zich afspeelt in Zuid-Afrika, geschikt voor de fans van Deon Meyer.

De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje zonder enig toekomstperspectief. In een land waar corruptie en machtsmisbruik overheersen, zal niemand daarnaar kraaien. Maar dat is buiten Turner gerekend, een zwarte rechercheur van onbesproken gedrag. Hij reist naar het stadje waar Margot Le Roux alles lijkt te beheersen, inclusief de politie. Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping en als de jacht op hém wordt geopend, moet hij vechten voor zijn leven.

Willocks’ schrijfstijl is filmisch. Het rauwe landschap van Zuid-Afrika wordt weerspiegeld in zijn personages. Willocks snijdt maatschappelijke thema’s aan en combineert die met snelle, plotgedreven actie.

Tim Willocks is behalve auteur ook psychiater, karateka en filmmaker. Van zijn hand verschenen eerder o.a. ‘De orde’ en ‘De twaalf kinderen van Parijs’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tim Willocks
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026146770
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2019
Bestandsgrootte
1292494 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
315

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99