Monoloog van een dikke man

Prijs € 24,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Aliza Galkin-Smith

Paperback | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Dit is het verhaal van een dikke man die onderweg naar eten zijn geluk heeft ontdekt - mijn verhaal. De simpele titel dekt niet de lading van de lange weg die ik heb afgelegd, met de vele hindernissen en kruispunten, een weg vol plaatsen, mensen en verschillende soorten eten. Ik ben altijd al dik geweest, een vrolijke dikkerd die zich er nooit door heeft laten storen. In mijn jeugd was ik een nerd en een goede leerling. Dat bleef ik tot ik vrij jong universitair docent werd, een begenadigd leraar als ik mijn studenten mag geloven. Sindsdien publiceer ik geregeld artikelen in vaktijdschriften, want zonder die publicaties red je het niet in de academische wereld. Ik heb nog meer pluspunten, zoals mijn uitstekende geheugen en de gave om overzicht te houden, met aandacht voor kleine details en hun plaats in het geheel. Dit alles heeft me niet veel geholpen in mijn privéleven, waar ik me als een blindeman heb laten leiden door vrouwen, leden van die onbegrijpelijke sekse die in staat bleken mij al bij voorbaat aan hun wil te onderwerpen, alsof ze mij bij een neusring konden beetpakken."Verschillende recepten maken deel uit van de structuur van deze grappige, levendige en smakelijke roman in monoloogvorm.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aliza Galkin-Smith
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789463650755
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
402

Beschrijving

"Dit is het verhaal van een dikke man die onderweg naar eten zijn geluk heeft ontdekt - mijn verhaal. De simpele titel dekt niet de lading van de lange weg die ik heb afgelegd, met de vele hindernissen en kruispunten, een weg vol plaatsen, mensen en verschillende soorten eten.

Ik ben altijd al dik geweest, een vrolijke dikkerd die zich er nooit door heeft laten storen. In mijn jeugd was ik een nerd en een goede leerling. Dat bleef ik tot ik vrij jong universitair docent werd, een begenadigd leraar als ik mijn studenten mag geloven. Sindsdien publiceer ik geregeld artikelen in vaktijdschriften, want zonder die publicaties red je het niet in de academische wereld. Ik heb nog meer pluspunten, zoals mijn uitstekende geheugen en de gave om overzicht te houden, met aandacht voor kleine details en hun plaats in het geheel. Dit alles heeft me niet veel geholpen in mijn privéleven, waar ik me als een blindeman heb laten leiden door vrouwen, leden van die onbegrijpelijke sekse die in staat bleken mij al bij voorbaat aan hun wil te onderwerpen, alsof ze mij bij een neusring konden beetpakken."

Verschillende recepten maken deel uit van de structuur van deze grappige, levendige en smakelijke roman in monoloogvorm.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aliza Galkin-Smith
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789463650755
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
402

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99