Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie

handboek voor mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie

Prijs € 218,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

B. Stegenga, A. Vissink, L.G.M. de Bont, F.K.L. Spijkervet

Hardback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Medici worden veelvuldig geconfronteerd met klachten en afwijkingen van mond, kaak of aangezicht. Bij het bepalen van de juiste diagnostische en therapeutische benadering is basiskennis essentieel om voortschrijdend inzicht en nieuwe technieken op waarde te (kunnen) schatten.Dit rijk geïllustreerde standaardwerk bundelt basisvaardigheden en fundamentele kennis met betrekking tot de mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie en daaraan verwante vakgebieden. Met MKA-chirurgie krijgt de lezer de 'bagage' aangeboden die nodig is voor het analyseren en oplossen van eenvoudige en complexe klinische problemen, voor het adequaat handelen in acute en bedreigende situaties en voor een effectieve communicatie met collega-zorgverleners inzake aandoeningen van mond, kaken of aangezicht. Het up-to-date houden van kennis en vaardigheden is daarbij een eerste vereiste. In deze volledig herziene uitgave van het boek Mondziekten en Kaakchirurgie is de theorie aangepast aan de nieuwste kennis en inzichten en het illustratiemateriaal op veel punten vernieuwd. De 'aangezichtschirurgie', waarbinnen de cosmetische chirurgie zich de laatste jaren snel heeft ontwikkeld, is ten opzichte van de vorige uitgave sterk uitgebreid. Bij alle van de in dit boek beschreven facetten van de MKA-chirurgie is steeds gekozen om de praktische invalshoek te combineren met verhelderende illustraties.Kortom: MKA-chirurgie is een onmisbare uitgave voor tandartsen, MKA-chirurgen, mondhygiënisten, orthodontisten, orofaciaal fysiotherapeuten, huisartsen, plastisch chirurgen, KNO-artsen, neurochirurgen, oogheelkundigen en zij die daarvoor in opleiding zijn. Voor hen is dit boek een waardevol bezit, dat zowel gedurende de opleiding als tijdens de daadwerkelijke beroepsuitoefening veelvuldig zal worden geraadpleegd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Stegenga, A. Vissink, L.G.M. de Bont, F.K.L. Spijkervet
Uitgever
Uitgeverij Van Gorcum B.V.
ISBN
9789023249269
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
720

Beschrijving

Medici worden veelvuldig geconfronteerd met klachten en afwijkingen van mond, kaak of aangezicht. Bij het bepalen van de juiste diagnostische en therapeutische benadering is basiskennis essentieel om voortschrijdend inzicht en nieuwe technieken op waarde te (kunnen) schatten.

Dit rijk geïllustreerde standaardwerk bundelt basisvaardigheden en fundamentele kennis met betrekking tot de mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie en daaraan verwante vakgebieden. Met MKA-chirurgie krijgt de lezer de 'bagage' aangeboden die nodig is voor het analyseren en oplossen van eenvoudige en complexe klinische problemen, voor het adequaat handelen in acute en bedreigende situaties en voor een effectieve communicatie met collega-zorgverleners inzake aandoeningen van mond, kaken of aangezicht. Het up-to-date houden van kennis en vaardigheden is daarbij een eerste vereiste. In deze volledig herziene uitgave van het boek Mondziekten en Kaakchirurgie is de theorie aangepast aan de nieuwste kennis en inzichten en het illustratiemateriaal op veel punten vernieuwd. De 'aangezichtschirurgie', waarbinnen de cosmetische chirurgie zich de laatste jaren snel heeft ontwikkeld, is ten opzichte van de vorige uitgave sterk uitgebreid. Bij alle van de in dit boek beschreven facetten van de MKA-chirurgie is steeds gekozen om de praktische invalshoek te combineren met verhelderende illustraties.

Kortom: MKA-chirurgie is een onmisbare uitgave voor tandartsen, MKA-chirurgen, mondhygiënisten, orthodontisten, orofaciaal fysiotherapeuten, huisartsen, plastisch chirurgen, KNO-artsen, neurochirurgen, oogheelkundigen en zij die daarvoor in opleiding zijn. Voor hen is dit boek een waardevol bezit, dat zowel gedurende de opleiding als tijdens de daadwerkelijke beroepsuitoefening veelvuldig zal worden geraadpleegd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Stegenga, A. Vissink, L.G.M. de Bont, F.K.L. Spijkervet
Uitgever
Uitgeverij Van Gorcum B.V.
ISBN
9789023249269
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
720

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99