Mond, hartje, buik, poepen

een reis door het enige echte lifestyle boek waarin alles kan

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Hardback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mond, hartje, buik, poepen is een prachtig vormgegeven lees- en prentenboek dat een uniek kijkje biedt in de bijzondere belevingswereld van verstandelijke gehandicapten.rechte of krommemacaroniitaliaanse macaroniuit italië duskoop ik in een gewone winkelals ik die in italiëmoet kopenben ik twee dagenonderwegnatasja menckenhorstDoor middel van ontroerende, spontane en grappige gedichtjes laten verstandelijk beperkten zien hoe zij denken over gezond leven, bewust eten en bewegen - de één is positief, de ander ziet het als pure noodzaak.Diverse onderwerpen zoals de slanke lijn, vette frieten, volle buiken, verse groenten en veel bewegen passeren de revue. Dankzij de sprekende illustraties en grafisch ontwerp van Pascale Companjen laat het boek zien hoe het thema van gezond leven en eten een belangrijke rol speelt bij de dagelijkse bezigheden van mensen met een verstandelijke beperking.Mond, hartje, buik, poepen is een bijzonder 'draagboek', waarin het belang van een gezond leven wordt uitgedrukt in de prachtige gedichten van cliënten van Dichterbij, een zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en verwanten ondersteunt. Dichterbij helpt cliënten bij het nastreven van hun dromen en het ontplooien van hun talenten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Karakter Uitgevers NF-NL
ISBN
9789045202099
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Mond, hartje, buik, poepen is een prachtig vormgegeven lees- en prentenboek dat een uniek kijkje biedt in de bijzondere belevingswereld van verstandelijke gehandicapten.

rechte of kromme
macaroni
italiaanse macaroni
uit italië dus

koop ik in een
gewone winkel

als ik die in italië
moet kopen

ben ik twee dagen
onderweg


natasja menckenhorst

Door middel van ontroerende, spontane en grappige gedichtjes laten verstandelijk beperkten zien hoe zij denken over gezond leven, bewust eten en bewegen - de één is positief, de ander ziet het als pure noodzaak.
Diverse onderwerpen zoals de slanke lijn, vette frieten, volle buiken, verse groenten en veel bewegen passeren de revue.
Dankzij de sprekende illustraties en grafisch ontwerp van Pascale Companjen laat het boek zien hoe het thema van gezond leven en eten een belangrijke rol speelt bij de dagelijkse bezigheden van mensen met een verstandelijke beperking.

Mond, hartje, buik, poepen is een bijzonder 'draagboek', waarin het belang van een gezond leven wordt uitgedrukt in de prachtige gedichten van cliënten van Dichterbij, een zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en verwanten ondersteunt. Dichterbij helpt cliënten bij het nastreven van hun dromen en het ontplooien van hun talenten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Karakter Uitgevers NF-NL
ISBN
9789045202099
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99