Mon en Gies

Canada is niet ver

Prijs € 16,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Do Van Ranst

Hardback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mon woont in Morgenster, een rusthuis voor bejaarden. Gies is zijn nieuwe buur. Al snel worden ze vrienden. Maar Gies mist Sus, zijn zus. Ze is vertrokken naar Canada. Wolf is de kleinzoon van Mon. Bes is zijn vriendinnetje. Het jonge tweetal zorgt voor flink wat afleiding in het tehuis. Toch wordt Gies er niet vrolijker van. Bes stelt heel wat in het werk om daar verandering in te brengen. De directie van Morgenster vindt dat zij het veel te bont maakt met rolstoelraces, een geheimzinnige oproep op het prikbord en geheime (verboden!) bewoners. Op een dag besluit Gies een brief te schrijven naar Sus. Naar Canada. Weinig kans dat die echt aankomt, denkt iedereen, want Gies heeft niet eens een echt adres van Sus. Maar dan komt er toch een brief terug. 'Voor Gies', staat erop. 'Uit Canada.' Een verhaal voor jong en (heel) oud over vroeger, vandaag en vriendschappen zonder leeftijd.Do Van Ranst woont in Hamme. Hij schreef eerder o.a. Mijn vader zegt dat wij levens redden, Moederszijn gevaarlijk met messen, Voluit Samuel, Laat je niet hangen, Samuel en de Dina-reeks. Zijn boeken werden vertaald in het Duits, Deens en Koreaans. Hij werd bekroond met de Deutscher Jugendliteraturpreis, de Leeswelp, de Prijs Beste Jeugdboek Knokke-Heist en de Prijs van de Kinder- en Jeugdjury.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Do Van Ranst
Uitgever
Davidsfonds/Infodok
ISBN
9789059088153
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Mon woont in Morgenster, een rusthuis voor bejaarden. Gies is zijn nieuwe buur. Al snel worden ze vrienden. Maar Gies mist Sus, zijn zus. Ze is vertrokken naar Canada.

Wolf is de kleinzoon van Mon. Bes is zijn vriendinnetje. Het jonge tweetal zorgt voor flink wat afleiding in het tehuis. Toch wordt Gies er niet vrolijker van. Bes stelt heel wat in het werk om daar verandering in te brengen. De directie van Morgenster vindt dat zij het veel te bont maakt met rolstoelraces, een geheimzinnige oproep op het prikbord en geheime (verboden!) bewoners.

Op een dag besluit Gies een brief te schrijven naar Sus. Naar Canada. Weinig kans dat die echt aankomt, denkt iedereen, want Gies heeft niet eens een echt adres van Sus. Maar dan komt er toch een brief terug. 'Voor Gies', staat erop. 'Uit Canada.'

Een verhaal voor jong en (heel) oud over vroeger, vandaag en vriendschappen zonder leeftijd.


Do Van Ranst woont in Hamme. Hij schreef eerder o.a. Mijn vader zegt dat wij levens redden, Moeders
zijn gevaarlijk met messen, Voluit Samuel, Laat je niet hangen, Samuel en de Dina-reeks. Zijn boeken werden vertaald in het Duits, Deens en Koreaans. Hij werd bekroond met de Deutscher Jugendliteraturpreis, de Leeswelp, de Prijs Beste Jeugdboek Knokke-Heist en de Prijs van de Kinder- en Jeugdjury.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Do Van Ranst
Uitgever
Davidsfonds/Infodok
ISBN
9789059088153
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99