Momenten van...

verhalen over vroeger

Prijs € 29,95

Uitverkocht

D.M. Beneken genaamd Kolmer, Loes den Hollander

Hardback | December 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Momenten van… vertelt waargebeurde verhalen over vroeger. Ouderen vertellen over hun momenten van geluk, ontmoeting, afscheid, bezinning en verbondenheid. De verhalen zijn geïllustreerd met prachtige beelden uit privé fotocollecties. Met onder meer Jan Terlouw en Marjan Berk kijken we terug naar het verleden.Momenten van… is een boek vol belevenissen gemaakt door mensen die recht uit het hart hun mooiste momenten hebben verteld. Wellicht creëren deze momenten weer een nieuw moment met een dierbare wanneer de verhalen en de beelden de herinnering doen leven!Auteursinformatie: Deirdre Beneken genaamd Kolmer is senioronderzoeker in de familiezorg aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast werkt zij als senioradviseur en gezinstherapeut in de gezondheidszorg voor het Expertisecentrum Familiezorg en de Familie Academie.Loes den Hollander was tot 2006 werkzaam als directeur van een zorginstelling. Nadat zij deze carrière had beëindigd, debuteerde ze als auteur van onder meer literaire thrillers.Annelies Bast werkt sinds 1990 als grafisch vormgever. Ze werkt voornamelijk voor uitgeverijen. Voor het boek Momenten van … is zij verantwoordelijk voor het beeldmateriaal

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D.M. Beneken genaamd Kolmer, Loes den Hollander
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031351671
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125

Beschrijving

Momenten van… vertelt waargebeurde verhalen over vroeger. Ouderen vertellen over hun momenten van geluk, ontmoeting, afscheid, bezinning en verbondenheid. De verhalen zijn geïllustreerd met prachtige beelden uit privé fotocollecties. Met onder meer Jan Terlouw en Marjan Berk kijken we terug naar het verleden.

Momenten van… is een boek vol belevenissen gemaakt door mensen die recht uit het hart hun mooiste momenten hebben verteld. Wellicht creëren deze momenten weer een nieuw moment met een dierbare wanneer de verhalen en de beelden de herinnering doen leven!

Auteursinformatie: Deirdre Beneken genaamd Kolmer is senioronderzoeker in de familiezorg aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast werkt zij als senioradviseur en gezinstherapeut in de gezondheidszorg voor het Expertisecentrum Familiezorg en de Familie Academie.

Loes den Hollander was tot 2006 werkzaam als directeur van een zorginstelling. Nadat zij deze carrière had beëindigd, debuteerde ze als auteur van onder meer literaire thrillers.

Annelies Bast werkt sinds 1990 als grafisch vormgever. Ze werkt voornamelijk voor uitgeverijen. Voor het boek Momenten van … is zij verantwoordelijk voor het beeldmateriaal

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D.M. Beneken genaamd Kolmer, Loes den Hollander
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031351671
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99