Moeilijke gesprekken

handleiding voor het voeren van gesprekken waar je als een berg tegenop ziet

Prijs € 21,50

Uitverkocht

D. Stone, B. Patton, S. Heen

Paperback | Juli 1999 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Moeilijke gesprekken is een praktische handleiding voor het voeren van gesprekken waar je als een berg tegenop ziet, maar waar je niet onderuit kunt.Vragen om salarisverhoging. Het beëindigen van een relatie. Verontschuldigingen aanbieden. Er zijn maar weinig mensen die dit soort gesprekken helemaal kunnen vermijden.Maar hoe pak je zo’n gesprek eigenlijk aan? Het zou natuurlijk mooi zijn als met een tactvol optreden of een vriendelijk gezicht het doel bereikt wordt. Helaas is dat zelden het geval.Jarenlang onderzoek in het kader van het befaamde Harvard Negotiation Project heeft aangetoond dat het loont zich goed op het voeren van moeilijke gesprekken voor te bereiden. Dat kan met hulp van deze praktische handleiding.Dit boek leert de gebruiker stapsgewijs hoe je moeilijke gesprekken tot een goed einde kunt brengen.De vele aansprekende voorbeelden zijn afkomstig uit alle mogelijke terreinen van het dagelijks leven. Het boek is dan ook geschikt voor gebruik in vrijwel alle denkbare situaties.Roger Fisher, co-auteur van de bestseller Excellent onderhandelen, schreef het voorwoord voor dit boek.Douglas Stone, Bruce Patten en Sheila Heen doceren aan Harvard Law School en zijn verbonden aan het befaamde Harvard Negotiation Project. Bruce Patten is co-auteur van Excellent onderhandelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Stone, B. Patton, S. Heen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789027465184
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1999
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Beschrijving

Moeilijke gesprekken is een praktische handleiding voor het voeren van gesprekken waar je als een berg tegenop ziet, maar waar je niet onderuit kunt.

Vragen om salarisverhoging. Het beëindigen van een relatie. Verontschuldigingen aanbieden. Er zijn maar weinig mensen die dit soort gesprekken helemaal kunnen vermijden.

Maar hoe pak je zo’n gesprek eigenlijk aan? Het zou natuurlijk mooi zijn als met een tactvol optreden of een vriendelijk gezicht het doel bereikt wordt. Helaas is dat zelden het geval.

Jarenlang onderzoek in het kader van het befaamde Harvard Negotiation Project heeft aangetoond dat het loont zich goed op het voeren van moeilijke gesprekken voor te bereiden. Dat kan met hulp van deze praktische handleiding.

Dit boek leert de gebruiker stapsgewijs hoe je moeilijke gesprekken tot een goed einde kunt brengen.
De vele aansprekende voorbeelden zijn afkomstig uit alle mogelijke terreinen van het dagelijks leven. Het boek is dan ook geschikt voor gebruik in vrijwel alle denkbare situaties.

Roger Fisher, co-auteur van de bestseller Excellent onderhandelen, schreef het voorwoord voor dit boek.

Douglas Stone, Bruce Patten en Sheila Heen doceren aan Harvard Law School en zijn verbonden aan het befaamde Harvard Negotiation Project. Bruce Patten is co-auteur van Excellent onderhandelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Stone, B. Patton, S. Heen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789027465184
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1999
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99