Modern leveranciersmanagement

integratie van ICT-dienstverlening en procesframeworks

Prijs € 55,50

Uitverkocht

Remko van der Pols

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Informatievoorziening wordt meer en meer opgebouwd uit meerdere onderdelen en componenten. Verschillende dienstverleners leveren de dienstverlening. De invulling en aansturing van de informatievoorziening is daardoor een complex vraagstuk geworden. De integratie van informatievoorziening en het inrichten van de verantwoordelijkheid hiervoor worden kritisch.Modern leveranciersmanagement geeft een aanzet om te komen tot vraaggestuurde leverancierssturing:een vorm van sturing waarbij de afspraken en contracten niet meer technisch van aard zijn, maar aansluiten bij de beleving van de business en de daarin opererende vraagorganisatie voor informatievoorziening.Modern leveranciersmanagement geeft antwoord op vragen als:Hoe bouw je ICT-dienstverlening op vanuit het perspectief van de leverancier en van de afnemer?Hoe kom je tot vraaggestuurde leverancierssturing en hoe voorkom je als afnemer aanbodgerichte leverancierssturing?Hoe sluiten de verschillende onderdelen van de ICT-dienstverlening aan op elkaar en op de werkzaamheden van het businessinformatiemanagement.ICT BibliotheekElk deel van deze boekenserie levert een bijdrage aan het oplossen van besturingsvraagstukken vanuit uw ICT-praktijk. Met veel praktische elementen en casussen haalt zowel de ICT-manager, consultant, project- als programmamanager zijn voordeel.Over de auteurRemko van der Pols is consultant en directeur van The lifecycle company. The lifecycle company houdt zich bezig met het maken van vernieuwingsscenario's voor complexe informatievoorzieningen en het inrichten van businessinformatiemanagement en applicatiemanagement. Remko heeft veel boeken en artikelen geschreven over businessinformatiemanagement en vernieuwing van informatievoorzieningen en informatiebeleid. Hij speelde ook een zeer belangrijke rol bij de ontwikkeling van BiSL en ASL. Hij is verbonden aan meerdere postdoctorale opleidingen en lid van de architectural board van de ASL BiSL Foundation.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Remko van der Pols
Uitgever
Boom
ISBN
9789012581066
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Beschrijving

Informatievoorziening wordt meer en meer opgebouwd uit meerdere onderdelen en componenten. Verschillende dienstverleners leveren de dienstverlening. De invulling en aansturing van de informatievoorziening is daardoor een complex vraagstuk geworden. De integratie van informatievoorziening en het inrichten van de verantwoordelijkheid hiervoor worden kritisch.

Modern leveranciersmanagement geeft een aanzet om te komen tot vraaggestuurde leverancierssturing:een vorm van sturing waarbij de afspraken en contracten niet meer technisch van aard zijn, maar aansluiten bij de beleving van de business en de daarin opererende vraagorganisatie voor informatievoorziening.

Modern leveranciersmanagement geeft antwoord op vragen als:
Hoe bouw je ICT-dienstverlening op vanuit het perspectief van de leverancier en van de afnemer?
Hoe kom je tot vraaggestuurde leverancierssturing en hoe voorkom je als afnemer aanbodgerichte leverancierssturing?
Hoe sluiten de verschillende onderdelen van de ICT-dienstverlening aan op elkaar en op de werkzaamheden van het businessinformatiemanagement.

ICT Bibliotheek
Elk deel van deze boekenserie levert een bijdrage aan het oplossen van besturingsvraagstukken vanuit uw ICT-praktijk. Met veel praktische elementen en casussen haalt zowel de ICT-manager, consultant, project- als programmamanager zijn voordeel.

Over de auteur
Remko van der Pols is consultant en directeur van The lifecycle company. The lifecycle company houdt zich bezig met het maken van vernieuwingsscenario's voor complexe informatievoorzieningen en het inrichten van businessinformatiemanagement en applicatiemanagement. Remko heeft veel boeken en artikelen geschreven over businessinformatiemanagement en vernieuwing van informatievoorzieningen en informatiebeleid. Hij speelde ook een zeer belangrijke rol bij de ontwikkeling van BiSL en ASL. Hij is verbonden aan meerdere postdoctorale opleidingen en lid van de architectural board van de ASL BiSL Foundation.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Remko van der Pols
Uitgever
Boom
ISBN
9789012581066
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99