Mocromaffia (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Wouter Laumans, Marijn Schrijver

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

IEDEREEN IN DIT CONFLICT WORDT GELIQUIDEERD'GELD, AMBITIE, HOOGMOED EN VERRAAD IN DE ONDERWERELDEen paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïnemiljoenen. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en zelfs tot in België en Marokko is het oorlog. Maar wie staan er nu precies tegenover elkaar en waarom?MOCRO MAFFIA vertelt het inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad.Hij hoort achter hem hoe de moordenaars blijven schieten op Said. Rida rent door. Hij moet overgeven. Het spuug op zijn gezicht en zijn kleren is geen reden om in te houden. Hij blijft rennen. In de verte klinken nog een paar schoten. Ze hebben Said van dichtbij afgemaakt. WOUTER LAUMANS is journalist en schrijft onder meer voor Panorama en Nieuwe Revu. MARIJN SCHRIJVER is journalist en schrijft voor AT5 en Nieuwe Revu, eerder deed hij dat voor De Pers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wouter Laumans, Marijn Schrijver
Uitgever
Lebowski Publishers
ISBN
9789048819355
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
4107799 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
259

Beschrijving

IEDEREEN IN DIT CONFLICT WORDT GELIQUIDEERD'

GELD, AMBITIE, HOOGMOED EN VERRAAD IN DE ONDERWERELD

Een paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïnemiljoenen. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en zelfs tot in België en Marokko is het oorlog. Maar wie staan er nu precies tegenover elkaar en waarom?

MOCRO MAFFIA vertelt het inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad.

Hij hoort achter hem hoe de moordenaars blijven schieten op Said. Rida rent door. Hij moet overgeven. Het spuug op zijn gezicht en zijn kleren is geen reden om in te houden. Hij blijft rennen. In de verte klinken nog een paar schoten. Ze hebben Said van dichtbij afgemaakt.

WOUTER LAUMANS is journalist en schrijft onder meer voor Panorama en Nieuwe Revu. MARIJN SCHRIJVER is journalist en schrijft voor AT5 en Nieuwe Revu, eerder deed hij dat voor De Pers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wouter Laumans, Marijn Schrijver
Uitgever
Lebowski Publishers
ISBN
9789048819355
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
4107799 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
259

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99