Mobielemisdaadbrigade deel 5

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Antoon Engelbertink

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Carsten Vanhier gaat bijna met pensioen. Opeens gaat alles mis en hij besluit zich ziek te melden. Het noodlot slaat toe. In een bos in Venlo wordt een vermoorde Duitse prostituee gevonden, in Eindhoven wordt een brave wetenschapper met drie kogels om zeep gebracht. Naast zijn lijk ligt een briefje. Wie volgt?De MobieleMisdaadBrigade (MMB) wordt ingeschakeld maar de derde moord wordt gepleegd op een wijze die in de duistere middeleeuwen opgeld deed. Afschuwelijk! Dat belooft niet veel goeds in de toekomst. Welk verband is er tussen deze slachtoffers en die nog volgen?De brutale dader speelt met het MMB-team en wordt dat zijn ondergang?Antoon Engelbertink (Losser, 1944) gaat met pensioen en debuteert in 2009 met een spannend sprookjesboek. Vervolgens zien in datzelfde jaar twee dichtbundels het daglicht. In februari 2011 verschijnt zijn emotionele roman Het geniepige vergif, waarin de tumultueuze loopbaan van een gewetensvolle belastingambtenaar wordt beschreven (semi-biografie). Antoon wisselt opnieuw van genre: de thriller De tweede moord in Baaiduinen verschijnt. Hiermee heeft hij zijn draai gevonden want er zijn al vijf thrillers in de politieserie 'MobieleMisdaadBrigade' (MMB) verschenen. Het is zijn bedoeling een producent te vinden die er een tv-serie van wil maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Antoon Engelbertink
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462033276
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Carsten Vanhier gaat bijna met pensioen. Opeens gaat alles mis en hij besluit zich ziek te melden. Het noodlot slaat toe.
In een bos in Venlo wordt een vermoorde Duitse prostituee gevonden, in Eindhoven wordt een brave wetenschapper met drie kogels om zeep gebracht. Naast zijn lijk ligt een briefje. Wie volgt?
De MobieleMisdaadBrigade (MMB) wordt ingeschakeld maar de derde moord wordt gepleegd op een wijze die in de duistere middeleeuwen opgeld deed. Afschuwelijk! Dat belooft niet veel goeds in de toekomst. Welk verband is er tussen deze slachtoffers en die nog volgen?
De brutale dader speelt met het MMB-team en wordt dat zijn ondergang?

Antoon Engelbertink (Losser, 1944) gaat met pensioen en debuteert in 2009 met een spannend sprookjesboek. Vervolgens zien in datzelfde jaar twee dichtbundels het daglicht. In februari 2011 verschijnt zijn emotionele roman Het geniepige vergif, waarin de tumultueuze loopbaan van een gewetensvolle belastingambtenaar wordt beschreven (semi-biografie). Antoon wisselt opnieuw van genre: de thriller De tweede moord in Baaiduinen verschijnt. Hiermee heeft hij zijn draai gevonden want er zijn al vijf thrillers in de politieserie 'MobieleMisdaadBrigade' (MMB) verschenen. Het is zijn bedoeling een producent te vinden die er een tv-serie van wil maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Antoon Engelbertink
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462033276
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99