Missie (on)mogelijk

zie, ik ga iets nieuws beginnen

Prijs € 15,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Elise Pieck

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elise Pieck verloor in een paar jaar tijd alles wat haar dierbaar was. De belangrijkste pijlers die meer dan twintig jaar haar leven hadden ondersteund, werden ineens weggeveegd. Deze heftige gebeurtenissen in haar leven brachten Elise op onverwachte paden. Het zoeken en vinden van de zin, de onderstroom van het leven, was steeds opnieuw een uitdaging. Elise's ontdekkingstocht resulteerde in Missie (on)Mogelijk; een prachtig boek vol teksten en doordenkers, waar iedereen inspiratie uit kan halen. Elise vond de juiste woorden en symbolen die duidelijk zijn voor iedereen, aangevuld met geschreven gedachten van haar man Georges, die in 2009 overleed. Zo wordt duidelijk dat oud overgaat in nieuw, ook al stopt soms het leven. Gelukkig zijn van binnenuit, dat is de boodschap!Over de auteur:Elise Pieck gaf dertig jaar les in BSO en TSO. Van jongs af aan is ze actief in een parochie, eerst als vrijwilligster, later als pastor. Ook richtte ze met een aantal andere vrouwen en mannen Lazareth op, een huiskerk die los staat van de kerkelijke structuur. Alles wat Elise doet en heeft gedaan, ziet ze als een leerschool om aan de diepte van het leven woorden te geven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elise Pieck
Uitgever
Paris Books
ISBN
9789492179333
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
95

Beschrijving

Elise Pieck verloor in een paar jaar tijd alles wat haar dierbaar was. De belangrijkste pijlers die meer dan twintig jaar haar leven hadden ondersteund, werden ineens weggeveegd. Deze heftige gebeurtenissen in haar leven brachten Elise op onverwachte paden. Het zoeken en vinden van de zin, de onderstroom van het leven, was steeds opnieuw een uitdaging.

Elise's ontdekkingstocht resulteerde in Missie (on)Mogelijk; een prachtig boek vol teksten en doordenkers, waar iedereen inspiratie uit kan halen. Elise vond de juiste woorden en symbolen die duidelijk zijn voor iedereen, aangevuld met geschreven gedachten van haar man Georges, die in 2009 overleed. Zo wordt duidelijk dat oud overgaat in nieuw, ook al stopt soms het leven. Gelukkig zijn van binnenuit, dat is de boodschap!

Over de auteur:
Elise Pieck gaf dertig jaar les in BSO en TSO. Van jongs af aan is ze actief in een parochie, eerst als vrijwilligster, later als pastor. Ook richtte ze met een aantal andere vrouwen en mannen Lazareth op, een huiskerk die los staat van de kerkelijke structuur. Alles wat Elise doet en heeft gedaan, ziet ze als een leerschool om aan de diepte van het leven woorden te geven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elise Pieck
Uitgever
Paris Books
ISBN
9789492179333
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
95

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99