Misdaadjournalist

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Hendrik Jan Korterink

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het nieuwe boek van de beste misdaadreporter van Nederland!Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink volgt al vele jaren het nieuws en de ontwikkelingen in het criminele circuit. Hij kent de wereld van moord en doodslag, drugsdeals, smokkel en oplichting door en door en beschikt over een groot netwerk. Voor deze bundel selecteerde Hendrik Jan Korterink de beste stukken die hij in de afgelopen jaren schreef. Ook voegt hij een aantal nieuwe cases over actuele zaken toe. De onderwerpen variëren van bizarre liquidaties in het criminele milieu tot hartverscheurende 'burgerdrama's'. Wat is nu precies de rol van figuren als Willem Endstra, Charles Zwolsman en Willem Holleeder? Hoe lopen op dit moment de hazen in de Nederlandse onderwereld?Het nieuwe boek van Hendrik Jan Korterink is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de duistere wereld van de misdaad. Hendrik Jan Korterink (1955) schrijft o.a. voor Nieuwe Revu en Panorama. Bij Just Publishers verschenen eerder De BV Bruinsma en Haagse penoze. Beide boeken kreeg uitstekende reacties. Op zijn veelbezochte website www.misdaadjournalist.nl houdt hij dagelijks het misdaadnieuws bij vanuit een persoonlijke invalshoek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hendrik Jan Korterink
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089752475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Het nieuwe boek van de beste misdaadreporter van Nederland!
Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink volgt al vele jaren het nieuws en de ontwikkelingen in het criminele circuit. Hij kent de wereld van moord en doodslag, drugsdeals, smokkel en oplichting door en door en beschikt over een groot netwerk.

Voor deze bundel selecteerde Hendrik Jan Korterink de beste stukken die hij in de afgelopen jaren schreef. Ook voegt hij een aantal nieuwe cases over actuele zaken toe. De onderwerpen variëren van bizarre liquidaties in het criminele milieu tot hartverscheurende 'burgerdrama's'. Wat is nu precies de rol van figuren als Willem Endstra, Charles Zwolsman en Willem Holleeder? Hoe lopen op dit moment de hazen in de Nederlandse onderwereld?

Het nieuwe boek van Hendrik Jan Korterink is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de duistere wereld van de misdaad.

Hendrik Jan Korterink (1955) schrijft o.a. voor Nieuwe Revu en Panorama. Bij Just Publishers verschenen eerder De BV Bruinsma en Haagse penoze. Beide boeken kreeg uitstekende reacties. Op zijn veelbezochte website www.misdaadjournalist.nl houdt hij dagelijks het misdaadnieuws bij vanuit een persoonlijke invalshoek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hendrik Jan Korterink
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089752475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99