Minibijbel tractoren

het ultieme naslagwerk voor de tractorliefhebber

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

John Carroll

Hardback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het ultieme naslagwerk voor de tractorliefhebber!De korte geschiedenis van de tractor wordt gekenmerkt door de snelheid waarmee ontwikkelingen elkaar opvolgden. Was de tractor begin twintigste eeuw slechts een vervanging voor het paard, tegenwoordig is het een verfijnde machine, voorzien van de allernieuwste technische snufjes. Hoewel de tractor oorspronkelijk niet meer was dan een motor op wielen - een krachtbron waarmee landbouwgereedschap werd voortgetrokken of waarmee een dorsmachine met een riem werd aangedreven - is het tegenwoordig een veelzijdige machine, vaak voorzien van boordcomputer en satellietnavigatiesysteem.In Minibijbel tractoren brengt John Carroll de bijzondere geschiedenis van de tractor, de machines en hun producenten in kaart, vanaf het begin van de J.I. Case Threshing Machine Company en zijn experimentele benzinetractor uit 1892 tot de JCB Fastrac, een van de vele ultramoderne machines. Ze worden in beeld gebracht door fascinerend archiefmateriaal en kleurenfoto's, en de informatieve tekst wordt aangevuld met kaders die een gedetailleerde beschrijving van de mechaniek van de machines geven.Minibijbel tractoren behandelt een groot aantal landbouwmachines uit verschillende landen. Het boek bevat gedetailleerde technische informatie, een groot aantal foto's en indringende beschrijvingen - een fascinerend, omvangrijk naslagwerk.Dit boek maakt deel uit van een speciale serie Minibijbels en is eerder verschenen onder de titel Encyclopedie van tractoren

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Carroll
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048308316
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Het ultieme naslagwerk voor de tractorliefhebber!

De korte geschiedenis van de tractor wordt gekenmerkt door de snelheid waarmee ontwikkelingen elkaar opvolgden. Was de tractor begin twintigste eeuw slechts een vervanging voor het paard, tegenwoordig is het een verfijnde machine, voorzien van de allernieuwste technische snufjes. Hoewel de tractor oorspronkelijk niet meer was dan een motor op wielen - een krachtbron waarmee landbouwgereedschap werd voortgetrokken of waarmee een dorsmachine met een riem werd aangedreven - is het tegenwoordig een veelzijdige machine, vaak voorzien van boordcomputer en satellietnavigatiesysteem.

In Minibijbel tractoren brengt John Carroll de bijzondere geschiedenis van de tractor, de machines en hun producenten in kaart, vanaf het begin van de J.I. Case Threshing Machine Company en zijn experimentele benzinetractor uit 1892 tot de JCB Fastrac, een van de vele ultramoderne machines. Ze worden in beeld gebracht door fascinerend archiefmateriaal en kleurenfoto's, en de informatieve tekst wordt aangevuld met kaders die een gedetailleerde beschrijving van de mechaniek van de machines geven.

Minibijbel tractoren behandelt een groot aantal landbouwmachines uit verschillende landen. Het boek bevat gedetailleerde technische informatie, een groot aantal foto's en indringende beschrijvingen - een fascinerend, omvangrijk naslagwerk.


Dit boek maakt deel uit van een speciale serie Minibijbels en is eerder verschenen onder de titel Encyclopedie van tractoren

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Carroll
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048308316
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99