Mindfulness voor ouders

praktische oefeningen voor het dagelijks leven

Prijs € 19,25

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Trees van Hennik

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mindfulness: ervaar eens wat het is om met je kind(eren) aandachtig, vriendelijk en volledig aanwezig te zijn in het hier en nu. Dat betekent niet dat je alleen maar op een kussentje of stoel zit en stil bent. Als ouder kun je mindfulness integreren tijdens het koken, afwassen, lesgeven, opvoeden en zelfs bij het gebruik van je smartphone. Mindfulness voor ouders nodigt je uit een niet-oordelende houding aan te nemen. De oefeningen brengen meer rust en focus, zodat je de dingen kunt doen die op dat moment nodig zijn. De mindfulness-oefeningen zijn vooral voor ouders van kinderen tussen 0 en 18 jaar. Je kunt ze eerst een paar keer lezen en daarna zelf of met een groep andere ouders doen. Eén persoon kan de oefeningen voorlezen, zodat ze gezamenlijk uitgevoerd kunnen worden. De oefeningen in dit boek variëren in lengte van 1 tot 10 minuten en sommige kun je digitaal beluisteren. Je kunt ze gemakkelijk in het dagelijks leven integreren, zowel thuis als op het werk.Trees van Hennik werkte 21 jaar als manager in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en gaf preventietrainingen aan mensen met stress, burnout en psychische problemen. Zij is moeder, pedagoog en gecertificeerd mindfulnesstrainer. In 2008 startte zij haar eigen bedrijf Mindstudio, een centrum voor mindfulness, psychotherapie en kindercoaching. Ook maakt ze deel uit van het docententeam YogaMinds in Amstelveen. Trees is geïnspireerd door de Tibetaanse dzogchen-traditie, de oorsprong van mindfulness, leven en werken vanuit je hart.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Trees van Hennik
Uitgever
Asoka
ISBN
9789056703523
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Mindfulness: ervaar eens wat het is om met je kind(eren) aandachtig, vriendelijk en volledig aanwezig te zijn in het hier en nu. Dat betekent niet dat je alleen maar op een kussentje of stoel zit en stil bent. Als ouder kun je mindfulness integreren tijdens het koken, afwassen, lesgeven, opvoeden en zelfs bij het gebruik van je smartphone. Mindfulness voor ouders nodigt je uit een niet-oordelende houding aan te nemen. De oefeningen brengen meer rust en focus, zodat je de dingen kunt doen die op dat moment nodig zijn. De mindfulness-oefeningen zijn vooral voor ouders van kinderen tussen 0 en 18 jaar. Je kunt ze eerst een paar keer lezen en daarna zelf of met een groep andere ouders doen. Eén persoon kan de oefeningen voorlezen, zodat ze gezamenlijk uitgevoerd kunnen worden. De oefeningen in dit boek variëren in lengte van 1 tot 10 minuten en sommige kun je digitaal beluisteren. Je kunt ze gemakkelijk in het dagelijks leven integreren, zowel thuis als op het werk.

Trees van Hennik werkte 21 jaar als manager in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en gaf preventietrainingen aan mensen met stress, burnout en psychische problemen. Zij is moeder, pedagoog en gecertificeerd mindfulnesstrainer. In 2008 startte zij haar eigen bedrijf Mindstudio, een centrum voor mindfulness, psychotherapie en kindercoaching. Ook maakt ze deel uit van het docententeam YogaMinds in Amstelveen. Trees is geïnspireerd door de Tibetaanse dzogchen-traditie, de oorsprong van mindfulness, leven en werken vanuit je hart.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Trees van Hennik
Uitgever
Asoka
ISBN
9789056703523
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99